Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia glupia baba1234

potrzebuje meskiego punktu widzenia

Polecane posty

regres- prosze cie, jakby to wygladalo? "zenek, czemu jestes dla mnie mily?" a on na pewno odpowiada zgodnie z prawda" przecież sama pisałas że znasz sie z nim 4 lata To szmat czasu by pozwolić sobie na luźną pogawędkę bądź co bądź znajomych osób

wiec uswiadomcie glupia babe wzgledem pytania jakie zadala, bo sama nigdy na to nie wpadnie (dlatego zreszta zalozyla ten temat) OK? nie jestem specjalista ds beznadziejnych, sorry

Regres jak tam w świecie małży?" nawet spoko,myślałem ze będzie gorzej :P jak na razie jest "lajt" :P zobaczymy jak bedzie pozniej to 10 dzień jak na razie :D

żona trochę goni ;) ale przynajmniej czyste pokoje są :P ze nie wspomne o łazience :P

to 10 dzień jak na razie przestań odliczac dni bo kazdy jawi sie jako desperacki haust powietrza :D

a nie możesz po prostu olać tego całego byłego? i przestać rozwodzić się nad takimi duperelami?

pol roku spotykania sie podczas ktorego zachowywal sie normalnie i przewidywalnie" hahahahaha a tu cie boli :P stał sie ciekawy dla ciebie bo zrobił ci zagadkę ? :P

nie spytam go, wiec spytalam tutaj. myślisz, że nam się zwierzył?

a nie możesz po prostu olać tego całego byłego?' ike nie widzisz ? ONA GO KOCHA :P

ale zaskoczyl mnie. nie spytam go, wiec spytalam tutaj a wczesniej tez z zaskoczenia Cie puknal?

czuję przez skórę, że masz nadzieję, że chce do ciebie wrócić :P

zagadka jest dla mnie nagla zmiana zachowania wobec drugiej osoby jesli ta druga osoba nie dala ku temu zadnego powodu." może wykrył jakies choróbsko ala Simon Moll ? :P

Myślę że już zapomniał że miał focha a pewnie jesteś fajna więc zachowuje się normalnie :)

owszem, zagadka jest dla mnie nagla zmiana zachowania wobec drugiej osoby jesli ta druga osoba nie dala ku temu zadnego powodu twoje zycie musi wygladac jak xfiles

a wole sie spytac na kafe i dostac odpowiedz, " a tu same wróżki :D

odwroc sytuacje. pomysl ze ktos z dnia na dzien zmienia do ciebie stosunek o 180 stopni. przyjmujesz to bez zadnej refleksji? oczywiscie, po prostu bym wiedzial dlaczego tak sie dzieje, a jesli jakims cudem bym nie wiedzial, to bym zapytal wprost

a tu same wróżki oraz wiedzma ike i na doczepkę ksiądz ZS:P

owszem, zagadka jest dla mnie nagla zmiana zachowania wobec drugiej osoby jesli ta druga osoba nie dala ku temu zadnego powodu Po zerwaniu zachował się tak samo, bo przecież nie dałaś mu powodu, aby omijał cię szerokim łukiem, więc skąd to zdziwienie?

ike - jak juz mowilam, nawte ja nie jest az taka glupia nie przekonałaś mnie:P

a tu same wróżki moje szklane kule az tak rzucaja sie w oczy? Ike zrobilas pedicure na swojej kurzej stopce? :)