Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darknyy

Wkurwiają mnie puste gówniary...

Polecane posty

Gość Darknyy

I to niesamowicie dzis miałam okazje taka widzieć, szła z koleżaneczkami, i kurwiła na mnie spojrzała i też cos w stylu "o kurwa co to było" czy jakoś tak może sie przesłyszałam ale wątpie mijałysmy się na pasach. Ale jakby szła sama ciekawe czy by tak kozaczyła. Jak widzę normalnie takie laski to mam ochote wymierzyć je ciosa, ale po co sie zniżać.

Gość asdfdgfdgda
Tak to jest. W grupie czują się silni, a jak są sami to mają łby pospuszczane. Trzeba olać ciepłym moczem.

Gość kajka123
One są odważne tylko w grupach, popisują się. Zazwyczaj same są zakompleksione i w ten sposób odreagowują. Czasami myślą, że są dowcipne, ale podobna uwaga rzucona pod ich adresem już by je nie bawiła.

Gość Darknyy
Olać nie olać, ale jak ktoś mi za przeproszeniem słownie w twarz pluje cieżko sie pochamować co nie którzy maja za mózgi :/

Gość Darknyy
Spoko ale jak ja mam w tym momencie pohamować swoją złosć, bo na szczęście nie zdarza sie to często ale jak już, to mam nieodpartą ochotę tak przypiepszyc takiej osobie że normalnie mnie nosi, ale na zdrowy rozsadek ja jedna a one w 6, logiczne :D