Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaa123

tak mi smutno..

Polecane posty

Jestem z moim facetem od 2 lat. Kiedyś tzn na poczatku było bardzo dobrze, świetne nam sie razem spędzało czas itd.. potem on stopniowo się zmienił . teraz się często kłócimy o różne pierdoły ,ale te kłotnie bardzo mnie męczą.. np on mówi ,, podaj pensetke z mojego pokoju" ja nie wiem gdzie leży i on się zaczyna na mnie wydzierać. szczególnie ,że jestem roztargniona to mnie wyzywa czesto z tego powodu od nierozgarnietych itd czesto jest nieprzyjemny ,wyzywa mnie nawet z błahych powodów czasem jak sie nie kłócimy jest fajnie ,ale potem znowu to samo się zaczyna .. przywiązałam się do niego , polubiłam jego znajomych ( sama mam ich mało bo jestem introwertyczką choc staram sie to zmienać) a teraz idą wakacje mieszkamy daleko od siebie i nie wiem jak to dalej będzie jak wyjadę na 3 miesiące.. on mnie raczej nie będzie odwiedzał tak jak w tamtym roku.. Mam powodzenie tak ogólnie podobam się ludziom ,ale nie chce być z pierwszym lepszm facetem ,a cięzko znoszę samotność nawet na krotko :( pomózcie

up