Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

co za pech!

Polecane posty

Gość dla mnie zapraszanie
uuups co za pech, nikogo nie interesuje twoj temat :D

próbowałaś ją nakręcić w stosownym kierunku?;) nazad. sama postawiłaś diagnozę czy robiłaś rtg?

Gość to jeszcze kurwaaaa nic
co to zumbie?

po prostu boli i spuchla i ledwo chodze, moze nie skrecona, ja tam sie nie znam, ale sie wscieklam bo nawet samochodem nigdzie nie moge pojechac.. no i ominie mnie aerobik. ps. ja rozumiem, ze temat malo ciekawy, ani niczym nie zaszokowalam, ani zadnej pomocy nie oczekuje, tak chcialam sie tylko wyzalic :)

Gość IMO13831
Tak to jest jak się na udawany aerobik chodzi. :classic_cool:

Gość Kami1988
Czy Koniec Świata nadejdzie?? Czy mamy się czegoś bać?? vsevidno.com/koniecswiata/koniec-swiata-2036.html może warto zastanowić się co w tym kierunku zrobić??

Ja bym Ci radzila wybrac sie na przeswietlenie. :) Byc moze jest tylko mocno zbita, ale moze tez okazac sie, ze potrzebny bedzie jakis stabilizator.

idź na to RTG! ale już! 😡😠 jakie "nic mi nie będzie"? potem mąż będzie miał zdesperowaną kulawą żonę i już nic cie nie oderwie od kompa. won!

Ja akurat w takich sprawach jestem zapobiegliwa, bo takie lazenie z kontuzja moze sie zle skonczyc, w koncu nie wiesz dokladnie, co Ci sie w ta noge stalo. :) Skoro nie chcesz isc do lekarza, to polecam Ci oklady z kapusty - moja babcia zawsze je stosowala. Zawin sobie lisc kapusty na noc na noge i powinno wyciagnac Ci troche ta opuchlizne. Zumba brzmi ciekawie, kiedys cos o tym slyszalam. To taki aerobik polaczony z tancami latynoamerykanskimi, dobrze kojarze?

Gość żona przyłóż oklad z wody
i octu, zmieniaj co kilka godzin to ci przejdzie:)

Gość zdesperowana marsz na RTG
ja tez mowilam w styczniu tak jak i Ty: "twarda jestem, dam rade, nigdzie nie jade". Maz mnie zmusil bo noga bolala, stanac na niej nie mozna bylo, ale niezbyt spuchla. I co? I zlamalam ja w 3 miejscach, jestem po operacji i do dnia dzisiejszego noga w pelni mi sie nie zrosla. Lepiej dmuchac na zimne, byc moze nic powaznego sie nie stalo a jesli jednak? chcesz zostac kaleka?

Widzialem zdjęcie które mi zapodałaś w moim temacie. Jak już mówiłem nie pracuję tam gdzie myślisz, ale jeśli faktycznie tak jak piszesz byla byś zainteresowana ze spotkaniem ze mną to ja jestem rownieżza. Ale jeśli można to ile masz lat bo tak na oko ze zdjęcia wynika że jakieś 25 góra 30. Taki wiek jest jak najbardziej ja mam 37 lat więc jest w pożaddku. jesli mozna to pisz teraz w moim tremacie by nam zabardzo nie przeszkadzano. DUUUUŻE BUUUZIAKI.!

Gość a ile kosztował plaszcz
yhm... czyli dostałam kosza.😭

Nauczysz mnie tego zomby? ja jak do tąd to nie zabardzo w tańcu jestem.

Gość a ile kosztował plaszcz
domyślam się, że tak gdzieś koło miejsca, w którym swoją szlachetną nazwę kończą plecy.;)