Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedawaie siiiieee

Wspólczesne młode kobiety są zepsute- materialistki i prostytutki... szok :(

Polecane posty

Gość sprzedawaie siiiieee

Wlasnie bylem na jednym portalu z ogloszeniami , jakas 25 latka dala anons ze szuka pozyczki prywatnej 1500zł ,na 6 miesiecy ,z odsetkami tak jak w banku ,w nawiasie napisala ( moze byc za seks ) ;O Na portalach randkowych to nie tajemnica ze 3/4 dziewczyn szuka bogatego faceta(wujka) lub młodego nadzianego,ktoremu rodzice wszystko sponsorują. Tym dziewczynom nie wystarczy spacer czy wyjscie na lody... Potrzebują rozrywek ,trzeba byc wyjątkowym ,trzeba im dawac prezenty ,miec kase...duzo kasy. Na czaterii 13 letnie dziewczynki robią seks pokazy za doładowania , oferują tez spotkania w realu , kiedy pojawi sie admin dostają bana ,ale zmieniają nick na 16latka i moga dalej prowadzic biznes :O Wystarczy spojrzec na ulicach,w autobusach,w szkolach ,na uczelniach - wulgarne,chamskie ,pewne siebie kurwiszony ,chlają, piją ,ćpają, imprezują ,tylko kasa i rozrywka ,jest tez druga grupa która jak najszybciej chce zrobić bachora i siedziec w domu. Marzę o milosci romantycznej... Niestety nie ma miejsca dla mnie na rynku towarzyskim 😭

Gość płaczesz jak
cioty prawiczki. Takie jak prawiczek bez wiary. Idź się leczyć.

Gość fgfgfgfgfg
nie kazda jest taka :)

Gość IMO13831
fgfgfgfgfg "nie kazda jest taka" Racja! Trzeba tylko się tylko dobrze rozejrzeć! A przez "dobrze rozejrzeć" mam na myśli "posiąść umiejętność skutecznego szukania igły w stogu siana"...

Gość Perr
trzeba się przyzwyczaić że niczego w życiu nie masz za darmo, facet jest zaprogramowany na to że musi kombinować aby utrzymać rodzinę, a kobieta jest zaprogramowana aby takiego zaradnego faceta znaleźć ;]

Gość malutkagrzeczniutka12
eh..i takie panny tylko nam porzadnym laska opinie psuja...to samo z facetami..kurwiaze psuja opinie tym porzadnym facetom...i klolko sie zamyka

Gość buahhahaa
ja taka jestem. każdy z moich 3 facetów musiał mieć kasę, bo ja sie nudzić nie lubię. zresztą sama do biednych nie należę. wcześniej byłam ze starszymi, teraz mam 23 latka (w moim wieku), którego tatuś ma 3 kliniki zdrowia w pewnym mieście. wybudował mu dom, kupił Porsche Cayenne, płaci za studia i ogólnie daje dużo kasy. dzięki temu na weekend możemy się wybrać do Madrytu, a na wakacje- na Hawaje. spotykamy się w restauracjach, na wernisażach i ciekawych imprezach. ja zawsze patrzyłam na stan majątkowy chłopaka, bo sponsorować nie zamierzam, a chodzić na randki do McDonalds także :O ale wiem, że biedne laski też szukają bogatych, bo w sumie każdy mierzy możliwie najwyżej. czemu tu się dziwić?

Gość buahhahaa
robię loda dla psa mojego ojca i dostaję za to nową torbę z lumpa

Już nie przesadzaj, że wszystkie są takie. Malutkagrzeczniutka ma rację. A Ty przeżywasz jak szczur otwarcie kanałów. Biadolisz nad swoim losem, a potem narzekasz, że każda, na którą trafiłeś jest materialistką. A czego one więcej mogą chcieć od takich ciepłych kluchów? Wyluzuj trochę.

Gość buahhahaa
podszyw mega żałosny, jeśli już to "robię loda psu mojego ojca", a nie "dla psa" :O :O żenada ze wsi

Gość Perr
----> buhahaha oj nisko się cenisz ;] bananowcy mają to do siebie że lubią szastać majątkiem rodziców i wcześniej czy później trafią na ZŁEGO który im łeb ukreci ;] z kolei kobiety które z takimi facetami przestają zazwyczaj mają dużo psychowielbicieli ;] mogę ci tylko współczuć

Gość U nas w związku na chwile obec
ną to ja więcej zarabiam, to na mnie spoczywa w dużej mierze utrzymanie mieszkania i nas. Ale kocham narzeczonego i nie ma to dla mnie znaczenia. Wiem, że się stara, kształci się itd. Ja sama potrafię zarobić na siebie, nie muszę szukać faceta, na którym mogłabym żerować.

Gość buahhahaa
oczywiście ojcu mojego faceta też wystawiam dupę aby mnie rżnął, wtedy wiem, że w razie czego gdyby mnie facet olał to mogę pójść do jego ojca i on będzie moim sponsorem

prawda jest taka, że coraz więcej kobiet kształci sie, pracuje i są niezależne od facetów, co jest tak na prawdę solą w oku facetom, gdyż kończy się możliwość manipulacji... i takie kobiety sobie cenię.

Gość U nas w związku na chwile obec
ginger, trafilas w sedno.

Gość buahhahaa
Perr, współczuj sobie, ja nie narzekam. a ten tekst z psychowielbicielami absurdalny jak dla mnie :O

Gość buahhahaa
jestem facetem