Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insoomniaaa

uwazam ze doroslam juz do tego-chce sie znow zakochac

Polecane posty

Gość insoomniaaa

hej.. mam 23 lata. mam za soba pare nieudanych zwiazkow, wiekszosc z tych osob poznalam w internecie. byly to osoby normalne, fajne, nie wyszlo z obopolnej winy. swoje bledy zauwazylam pozniej - uwieszalam sie na facecie, nie mialam swojego zycia itp. zgroza. teraz juz to wiem i bedac troche czasu sama zajelam sie soba i swoim zyciem, soba po prostu. teraz juz chcialabym poznac kogos, znow sie zakochac i z nadzieja ze tym razem sie ulozy. .ale nie moge nikogo poznac:( gdzie kogos wyhaczyc??? wczesniej poznawalam tamtych facetow przez czata albo przez portale spolecznosciowe. a teraz jakos cisza. boje sie czasem, ze juz nie poznam kogos kogo bym rownie soba zainteresowala jak on mnie.. :( moze ktos ma podobne doswiadczenia??

Gość Perr
trafiałaś na niewłaściwych ja nie miałbym nic gdyby dziewczyna była uwieszona na moim ramieniu i wpatrywała się we mnie jak w obrazek :D

Gość insoomniaaa
no dobrze moze trafialam na niewlasciwych, ale to nie zmienia faktu ze to juz przeszlosc i chce sie zajac tym co jest teraz i przede mna. a na razie posucha:( uwierz mi ze nie chcialbys zeby sie tak na tobie uwieszala jak ja sie uwieszalam :O az mi glupio za niektore moje zachowania;)

Gość Perr
Nie będę ukrywał że dużo zależy od tego jak wyglądasz. Są kobiety dla których mógłbym znieść każde możliwe uwieszanie ;]

Gość lawli
ja nie pytam Perr czy na Tobie sie moglabym uwieszac czy nie, i problemem nie jest moj wyglad i nie Tobie to oceniac. a Ty taki przystojny jestes:P? podziwiam jacy faceci sa zawsze pewni siebie - sami moga byc paskudni jak noc, smierdzacy, niedomyci, ale dziewczyna ma byc barbie:)