Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wnerwiony,

opel kanclerz Ruda Slaska

Polecane posty

Gość wnerwiony,

Omijajcie ten serwis jak i stacje , szczegolnie jak macie zamiar tam pojechac z klientem co wasz samochód chce kupic ! a jak juz tam pojedziesz jeden z drugim , wez z sobą prawnika . Albo obeznaj sie z prawem polskim w kwesti niefachowosci , pomówien itd. Tam sa zwyczajni popaprancy co twój samochód skrytykują a potem dają klientowi namiary na ich samochód , albo znajomego . Nie tak dawno bylem tam z swoim autem handlowym i co powiedzieli kientowi ? ze podłuznica robiona , ze malowane to i tamto , wszystko to powiedzieli mu bez mojej obecnosci , ja sie dowiedzialem o tym w aucie jak wiozlem klientów z powrotem . Wiec ? co zrobiłem ? pojechałem do innego fachowca , potem do drugiego - wszyscy potwierdzili ze bzdury w oplu kanclerz gadają i spowrotem na serwis . Tam czywiscie zaswiadczenia na to co powiedzieli dac nie chcieli ! wiec zrobiłem taki rwetes , ze długo mnie popamietają - wszystkiego sie wyparki zwalajac na klienta , ze sobie to wymyslił ! ten był na szczescie przy mnie i zdziwiony słuchał wszelikch dalszych bredni - wizytówkę , oczywiscie klient tez na ziemi znalazł :) Teraz - pamietaj sprzedawco jeden , klienta nie odstepuj na krok na stacji , jesli cos powie głupiego diagnosta , chciej na to dokument nawet płacac za niego - zobaczysz jak szybko sie wycofa z tego co powiedział . Diagnosta nie jest rzeczoznawca , nie ma prawa nic poza tym do czego go uprawnienie zobowiazują podważać ! od tego są biegli sadowi i rzeczoznawcy ! to jeszcze nie koniec , to nie pierwszy raz kiedy to tam sie tak zachowali , teraz moje ruchy w tej kwesti - dzis mocniejszy o wiedze prawnicza , bede tam jechał z kazdym autem , a niech tylko im sie noga posliznie !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować