Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadfgsfgsfs

Zdradziła a teraz błaga o wybaczenie i chce wrócić

Polecane posty

Gość gadfgsfgsfs

A ja jej już nie chce. Najciekawsze jest to że jej ojciec był u mnie najpierw z groźbami, mało nie doszło do bójki, a potem drugi raz był u mnie z flaszką i chciał pogadać jak ,,facet z facetem" oczywiście żebym wybaczył jego córce bo jest totalnie załamana. Wciskają mi kit że piła i straciła kontrole nad sobą, ja w tym czasie byłem za granicą zaledwie 2 tygodnie żeby zarobić troszke u dobrego znajomego i opłacić mieszkanie w którym mieszkałem z nią. Oczywiście ona już nie mieszka, gdyż ją wywaliłem, a że zameldowana nie była i nie zrzucała sie na mieszkanie to poszła jak perszing. Nie chce rad, tylko opini. Ona i jej rodzina to gnoje skończone. Musiałem numery komunikatorów i telefonu zmienić bo nie dawała mi żyć.

Gość malutkagrzeczniutka12
olej !! kto zdradzi raz ten zdradzi drugi ja mojemu wybaczylam, i znowu to zrobil...albo postaw cos na co bedzie musiala sie posiecic(i ciekawe czy to zrobic bo ja np niepotrafie sobie glupiego piwka czasami odmowic)powiedz ze z nia bedziesz, ale jak niebedzie pila...a jak wypije to sie z nia rozstan..wiesz ja tez wiele rzeczy po pijaku zlych zrobilam(coprawda nie zdrada bo tego i po pijaku bym niepotrafila), ale sie ogarnelam z deka postaw jej ultimatum moze??sproboj..moze naprawde tego zaluje ja nieakceptuje zdrady bo robila to moja mama i na nas sie to odbilo...pozniej chlopak...ale sprubuj, moze sie wam uda kazdy popelnia bledy zabron jej pic powiedz ze mozesz z nia byc ale jak zobaczysz kropelke alko to koniec...jak tak zrobi to znaczy ze cie naserio kocha jabym sprawdzila a ile z nia byles?? i mowisz ze mieszkaliscie razem..warto tak wszystko rzucic? albo badz z nia i tez ja zdradz oko za oko zab za zab

Gość Perr
przeanalizuj czy znajdziesz lepsze cycki i podejmij decyzje

bo widzisz, moja mama robila to przez alkochol...ale jakby niepila toby tak nierobila...ona pewnie tez

Gość gadfgsfgsfs
ja nie potrafiłbym zdradzić, to uwłaczające dla mnie. nie, ja nie chce dawaćjej jeszcze jednej szansy. moja obojętność wydaje sie najlepszą bronią do zemsty. poprostu chciałem o tym pogadać na luzie, na bank nie dam jej do siebie wrócić, niech zdycha za to.

Gość gadfgsfgsfs
doro nie kapuje za bardzo o co ci chodzi, abstrachując od tematu, fajna fotka :) w sam raz na bilbord z reklamą gładzi tynkowej i fotoszopu, ale bez obrazy :P

Gość gadfgsfgsfs
a teraz napisze co ona zrobiła.... uwaga uwaga... obrobiła laske facetowi na imprezie i mój znajomy zrobił nawet fotke telefonem. jak bym o tym nie wiedział to żyłbym z nią i całowałbym te usta, bleeee :o

Zgadzam się z autorem tematu. Nie wybacza się zdrady i nie wchodzi dwa razy do tej samej rzeki. Trzeba ponosić odpowiedzialność za swoje czyny, a ingerencja tatusia to ciekawy epizod hehe

noto w sumie....jak juz lache walnela to ja olej i znajdz kobiete ktora bedzie cie szanowac mogla poczekac i twojego wziasc boze!!!! zdrada zdrada ale jak sobie pomysle ze moj moglby robic minetke innej...bez kitu szacun koles...i szkoda mi ciebie:( eh te kurwiska nam tak opinie psuja a gdzie wyjechales za granice?

Gość gadfgsfgsfs
doro, nie czepiaj sie literówki :P ale o co chodzi z tym piotrusiem niedźwiedziem? solarka ci przygrzała w dekiel czy co? :D

Gość gadfgsfgsfs
aaa byłem w holandii ;)

to pewnie myslala ze nikt sie niedowie i buch!!!! ale suczysko eh...myslalam ze sie moze spotkala z kims, liznela no w najgorszym przypadku seks, ale lacha przy wszystkich sama wyszla na kurwe niech spierdala

Gość JUZUS I ANTON
gadfgsfgsfs a teraz napisze co ona zrobiła.... uwaga uwaga... obrobiła laske facetowi na imprezie i mój znajomy zrobił nawet fotke telefonem. jak bym o tym nie wiedział to żyłbym z nią i całowałbym te usta, bleeee ============WALISZ PRZY KOMPIE CZY CO??? KORWA CO ZA POJEB A MOZE MASZ MALEGO:D:D:D

Gość gadfgsfgsfs
a co debilu\ko ty byś całował usta kvrwiszona? :p Hę? Takie, w których niedawno była pała jakiegoś gnoja? :P

Gość JUZUS I ANTON
CHYBA W TYM MOMENCIE SIE SPUSCILES UUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFF SPARMA MOZG ZALALA

Gość gadfgsfgsfs
Aaaa spierrdalaj doopogłowcu. Życzę ci zeby ci sie trafiła taka sama szmata jak mi. Normalnie ciesze sie z jej załamania. Straciła jelenia i mieszkanie... ojjj to wielka strata dla kobiety. :P

Gość JUZUS I ANTON
JAK MALEGO MASZ TO ULGA NIE STRATA

Gość gadfgsfgsfs
aaa nooo przecież, gimgoowna teraz kończą zajęcia i lawinowo zwalają się do domów na kompa... :D już wiem skąd ten juzus

Gość JUZUS I ANTON
i na forum nie wyladowala zeby sie wyplakac ,takie zera jak ty i niedorajdy zyciowe z malym kutasem wyplakuja sie na babski forum ha ha ha korwa co za ciota

trzymaj sie bd dobrze a skad z pl jestes

Gość gadfgsfgsfs
pomorskie

a ja z pl zachodniopomorskie;P swinoujscie/miedzyzdroje/wapnica. a teraz mieszkam w jebanm uk

jebanym!!!

Gość gadfgsfgsfs
jestem zwykly chlopem dziennie zbieram gowna spod krowich dop,czasem niejednej zapakuje od tylca,alek mam chec na kobiete ,jeszcze nie mialem zadnej bo mam bardzo malego i sie wstydze do tego jestem maly i pryszczaty i opasly jak swinia i teraz placze i na kompie sobie zwalilem

Gość gadfgsfgsfs
Napisała smsem że sobie tego nie wybaczy i coś sobie zrobi jak do niej nie wróce. Pytam się jej co sobie zrobi, ta mi pisze że zobaczę, a ja wtedy zapodaje tekst ,,niech zgadne... eee zrobisz sobie.. loodyy??" zgasiło ją to a po dzień dzisiejszy nic sobie nie zrobiła, zwykłą pozerka, a jak by nawet sobie strzeliła w łepetyne z pistoletu na wode to miałbym to głęboko w doopie. Sporo się z niej napierniczałem po tym wszystkim. Nie wiem skąd u mnie siła na to żeby sobie z tego żartować, ale uznałem że to jedyny sposób. i tak śmieje sie z niej po dzień dzisiejszy.

Gość gadfgsfgsfs
A podszyw marny, podszywie, zapodam tekst z dziewiatej roty ,,jam twojom matke ebał!!" no i pa pa drogie gimgoowno.