Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kryśka123

Co ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość Kryśka123

hej... piszę bo mam mały problem. ' mały'... Jestem od paru miesięcy z pewnym chłopakiem. Znamy się już kupę lat i mamy wspólnych przyjaciół. Ja ze względu na fakt, iż wcześniej miałam toksyczne związki ,pełne cierpień - teraz straszni e zazdrosna jestem i boję się chorobliwie, że mogę go stracić. Od kąd wszystko miedzy nami się zaczęło, spotykamy się codziennie. Bardzo sobie ufamy, jesteśmy mocno związani i się kochamy. Zanim on zaczął ze mną być to miał w planach wyjazd za granicę. ale z biegiem czasu odwlekał tą decyzję, aż postanowił zostać bo jak twierdzi, chce ze mną być... Z czasem stworzyć rodzinę. Teraz obydwoje znalezlismy prace, jesteśmy zmęczeni i zestresowani. Często się kłócimy. Wiem, że mimo tego on nadal mnie kocha. Ale ja sama nie umiem poradzić sobie ze swoim charakterem. Ze względu na wcześniej przezemnie wspomnianią zazdrość , robię mu afery o wiele rzeczy. Czuję się gorsza od innych kobiet pomimo , że uważam iż jestem ładna. Często nie wytrzymuję psychicznie kiedy on wygłupia się z moimi przyjaciółkami ( to jego też są). Ostatnio wyszlismy do knajpy to zrobiłam mu afere ze siedzial za blisko mojej kumpeli i się o nią ramieniem opierał ;/ wiem ,że przeginam ale nie radzę sobie z tym. Czasem mam glupie mysli ze moze on w innej kobiecie zauwazy cos lepszego , czego ja nie mam...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować