Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzej

Mam pelen etat. Mogęzapewnić dobry byt mojej przyszłej partnerce.

Polecane posty

Witam mam etat i mogę zapewnićbyt. ieszkam w Wejherowie i szukam od jakiegośczasy partnerki, która jeśli by mi sięspodobala mogła by zacząć ze mnąsięspotykać, a potem pewnie wesele. Mam 37 lat i szykam partnerki nie starszej ode mnie a najlepiej jak by miała jakieś 29 - 32 lata. jeśli chodzi o mój wygląd to mówiąże jestem niczego sobie - szczuply , sredniego wzrostu oczy niebieskie włosy jasno bląd. Piszcie.

Gość recognicion
to znowu ty, nie znalazłeś nikogo uprzednio? pracujesz w sklepie?

Gość spunchbob kanciostoporty!!!
kolejny lovelas z 1000 zl netto i wersalka na raty

Gość danna yoko
jesteś uposledzony? masz grupę inwalidzką?

i tu sięmylisz jeśli chodzi o scisłość to zarabiam 1300 1500 zł a rat niemam bo mieszkam z rodzicami i nie muszę płacić i troszkę pieniąszków na ksiązecce mam.

Gość D&rotka
Słownik ortograficzny - to będzie dobra inwestycja przy poszukiwaniu partnerki (i to tyle młodszej). Wątpię, żeby 20-parolatka chciała na tatusia faceta z 40chą na karku :D

Gość D&rotka
"pieniąszków" OMG :O:O:O:O:O

i tu sięmylisz jeśli chodzi o scisłość to zarabiam 1300 1500 zł a rat niemam bo mieszkam z rodzicami i nie muszę płacić i troszkę pieniąszków na ksiązecce mam. Jestem cała twoja, na własność:)

Nie wiem ale chyba napisałem wyraźnie 29 + a ja jeszcze jesli chodzi o ścisłość nie mam 40 stu lat. Do czterdziestki jeszcze cho cho troszkę.

Szukam partnerki uczciwaj , mondrej i zaradnej . najlepiej jak by była z Pomorskiego i teżmiała etat, bo wiadomo jak jest praca stała to i mozna coś planować. Ja ze swojej strony mógł bym powiedziećże jeśli była by z daleka to też nie jest w tych czasach wielki problem . Mam samochód więc mogl bym odwiedzać raz na jakiś czas.

Gość Damp;amp;amp;amp;rotka
To powodzenia, ale radziłabym szukać w przediale, w jakim masz największe szanse, czyli 40- 50 lat, bo trochę za wysokie wymagania masz 🖐️

Ja jestem z zachodniopomorskiego, nadam się? Gospodarna jestem, ugotować strawę potrafię, łachy uprać niezgorzej...

Gość Damp;amp;amp;amp;rotka
"mondrej"? A czemu ona ma być mądra, skoro ty jesteś, nie obrażając ... powiedzmy średnio mądry 😴

ja mieszkam w bloku na dwóch pokojach . mam swój pokuj tak że pełna prywatność by była . Rodzice nie są konfliktowi to już troszczeczkę starsi ludzie i najważniejsze4 dla nich żeby dziewczyna którą bym ewentualnie do nich przyprowadził na zapoznanie była zaradna i sięnie bała pracy. jeszcze raz podkreslęfajnie by była jak by byla z Pomorskiego bo ja właśnie jestem z tego wojewudztwa ( Wejherowo)

Nie chodzi mi oto że sięnie boisz pracy, bo to jest dla mnie ważne , ale jakoś tak dziwnie że tak odrazu na wszystko sięgodzisz. Ostatnio też miałem podobnie a potem okazało się że nic z tego nie wyjdzie bo dziewczyna która wiele obiecywało okazała się koketką i żartownisia. pewnie to była jakaś po solarium co tylko rogie samochody i gangsterzy.

ja tam jestem temu trochę na przeciw. Solarium jest rakotwurcze i można raka dostać. Tyle teraz słońca poco pieniązki niepotrzebnie wydawać. lepiej odłożyć na ksiazeczkę by było.

Ja dymka nie puszczam , jak i też nie piję wudki. Lubięzato słodkie , ciastka , cukierki , wypieki. Ale jak palisz to przecież mogła byś żucić , zdrowo by wtedy było i oddech leprzy. Moi rodzice też nie palą , nigdy nie palili. I tato już ponad siedemdziesiątka. lepiej ponczka sobie kupić w sklepie albocukierka.

Gość zawieszka
o , mój ci on , mój !!! toż ty jesteś moim szczęsciem wymarzonym , dlaczegóż , ach dlaczegóż opuściłam Wejherowo ? a jak ktoś mieszka teraz we Wrocławiu . ale pochodzi z nad morza to może być brany pod uwagę ?

Gość zawieszka
tak na marginesie . nie rób błędów w każdym słowie bo to obniża twoją wiarygodność :D trzymaj sie schematu , ale nie ortodoksyjnie :D

Gość zawieszka
ponczki z lukierem to istne delicje :)

mam forda Oriona. I tak jak już mówiłem od czasu do czasu raz na jakiś czas mógł bym do ciebie z odwiedzinami wpaść. Ale w czerwcu to już raczej nie, bardziej w lipcy w drógą sobotę mogł bym przyjechać. Chociaż wroclaw nie jest blisko to jednak jak najbardziej.