zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 Hej, spóźnia mi się okres 9 dni. mam wszystkie typowe objawy zblizającego się okresu ( bolą mnie piersi, krzyże i pobolewa mnie brzuch). Tyle że te objawy mam od kilku dni, a okresu jak nie było tak nie ma :/ ten miesiąc miałam stresujący, ciężko też pracowałam. wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Czy mogę być w ciaży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kirek1125 Napisano Czerwiec 21, 2011 a ruchałas sie ?? spuścił sie czy zapomjioałas o antykoncepcji idiotko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 bardzo jesteś miły ;/ wspołżylam ale zawsze sie zabezpieczałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :))))))))))) Napisano Czerwiec 21, 2011 pewnie ze mozesz ale na moje oko napewno nie jestes. sama mowisz ze mialas stresujacy etap w pracy a to tez wplywa na to ze okres moze sie opoznic.jestes juz 9 dni po spodziewanej miesiaczce wiec test powinien to pokazac. czekaj cierpliwie :) a jak chcesz miec pewnosc to zrob hcg beta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 tylko że mi zawsze @ spozniala sie max 5 dni... a mialam chyba bardziej stresujace miesiace. w dodatku niepokoi mnie bol brzucha i piersi ktory mam juz od kilku dni. zawsze brzuch bolal mnie jakies pol godz przed @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 tylko że mi zawsze @ spozniala sie max 5 dni... a mialam chyba bardziej stresujace miesiace. w dodatku niepokoi mnie bol brzucha i piersi ktory mam juz od kilku dni. zawsze brzuch bolal mnie jakies pol godz przed @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 jak okres sie spóźnia juz 9 dni i test negatywny to raczej nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 a czy macie jakies sposoby na przyspieszenie miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach