Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość first time

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość first time

Witam, mam 17 lat, koleżanka również 17 lat i tu się zaczyna problem, ponoć miała juz duzo partnerów a ja jeszcze ani jednej partnerki, nie wiem dokladnie jak mam to robić, znaczy wiem jak ale przydały by mi się wskazówki od doświadczonych PAŃ najlepiej, czy mam ją rozbierać i całować jak pieścić wiecie Panie :) z góry dziekuje i Pozdrawiam

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
toż ty za młody na seks dzieciaczku. idź skończ szkołę

Gość first time
nie pytam czy mlody czy nie tylko prosze o porady :) a ze szkołą dobrze :)

Gość zostałes ojcem
j.w

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
no chyba chory jestes, kto bedzie takich porad udzielal dzieciakowi?

Gość first time
...

Gość marica15487
Zerwij z niej ciuchy i rznij w poprzek chlopie!

Gość iufhs
sdfdssdfsdfsdfsdf do swojego dziecka w wieku 17 lat też będziesz miał/masz/miałeś takie samo podejście? To gratuluje. Ogólnie zawsze trzeba kobiete "przygotować" do seksu. Niektórym wystarczy tylko chwilka, innym więcej czasu. Ważne jest aby była mocno podniecona, im bardziej, tym lepsze wrazenia. Więcej nic nikt nie powie bo to Ty musisz ją wyczuć. Wie, że to Twój pierwszy raz? Jeśli nie, to może być rozczarowana, bo NIKT za pierwszym razem nie jest idealny. Jednemu lepiej wyjdzie innemu gorzej. Nie stresuj sie przede wszystkim.

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
iufhs no nie przesadzajmy, 17 lat ledwo co z gimnazjum wyszedl. seks to tez odpowiedzialnosc a nie tylko zabawa. to malolat. radze ci zebys reka sobie pomogl gapiac sie na film anizeli tego probowal bo za mlody zes i tyle

Gość iufhs
sama zaczynałam w tym wieku. Byłam w 2 klasie liceum a nie ledwo po gim. Ty chyba jesteś po 40 skoro tak piszesz. Wszystko Ci się zatarło. (ps. jestem z tym facetem do dziś) Myśle, że uświadamianie nie jest bezzasadne. Oczywiście nie zapomnijcie o gumach!!! Nie wierzcie w kalendarzyk, bo sie przejedziecie!!! W sumie to takie coś powinnam napisać :) pozdrawiam

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
nie jestem po 40. np tabletki antykoncepcyjne maja wieksza skutecznosc jesli juz. ale 17 lat to za malo na seks ludzie powariowaliscie czy co?!?!? co za czasy ja pier do le

Gość iufhs
tabletki jak najbardziej, ale nie w tak młodym wieku. Wiem co mówię :) Dlatego zaproponowałam gumy.

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
tabletki nie w tak mlodym wieku... to co, ryzykujemy gumą? skoro tabletki nie w tak mlodym wieku znaczy to, ze seks nie jest dla dzieci. sluchaj kolego 17nastoletni ktory pragnie uprawiac za wszelka cene seks. z kolezanka chcesz sie przespac. ponoc miala wielu partnerow. niewiadomo czy to prawda, ale jesli prawda, to czy nie razi cie taka szmata? gowno wiesz o odpowiedzialnosci. niewiadomo chlopcze z jakim ona towarzystwem spala. skoro tak mowi ze spala z wieloma to nienajlepiej o niej swiadczy. a jesli chce sie z toba przespac to widac ze spi z byle kim, z kolegami, ze znajomymi. jest nieodpowiedzialna. zlapie kiedys jakiegos syfa. ty tak samo jestes glupi skoro chcesz spac z taka dziewczyna. poza hormonami trzeba miec rozum w glowie. przezyj to z kims kto tego bedzie wart, z kims wyjatkowym a nie z glupia idiotka maloletnia. no chyba ze chcesz jakiegos wirusa zlapac to prosze bardzo. niewiadomo kto spal z nia. jak sie puszcza na prawo i lewo to zlapie w koncu syfa, jesli juz nie ma czegos.

Gość first time
nie chodziło mi ze z wieloma, ale ze pare razy to robiła z JEDNYM! ty to c hyba pamietasz jeszcze czasy 60 jak się szło na siano... teraz tzreba się nie mało natrudzić :) dziekuje za wskazówki;)

Gość iufhs
jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to pytaj, w miare możliwości odpowiem :)

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
napisales ze ,,ponoc miala juz wielu partnerow" mam 20 lat. w ktorym roku sie urodzilem? no ;] nie jest porzadna dziewczyna ani ty porzadnym chlopakiem. i skoro z toba chce spac, a ty jestes kolega, to ch u j wie z kim ona spala. niewiadomo czy mowi prawde.

Gość First time
sorka ale gówno Ciebie to obchodzi z kim spała i z kim bedzie spała i czy jest porządna czy nie.. jestesmy już poł roku razem wiec za przeproszeniem odpierdol się! a Pytanko mam, jakie pieszczoty an poczatku stosować?( gra wstepna)

Gość niewymagająca
Na początku porozmawiajcie na temat antykoncepcji. Później możesz zaprośić ją do domu na jakiś film. Zgaście światło i oglądajcie go leżąc w wspólnym łóżku. Podczas tego filmu pozwólcie sobie na różne emocje: radość, śmiech... Niech zacznie się to niewinnie przytulenie, dotyk zaproponuj wymaować jej plecy. Nich dziewczyna obcuje z dotykiem (czułym, ciepłym, delikatnym).Podczas masążu możesz na nią wejść to znaczy jak ona będzie leżała na łóżku na brzuchu. Później zapytaj się czy ona chce żebyś całował jej ciało. Pytaj się czy chce i czy możesz cokolwiek zrobić. Akceptuj to co mówi. Wyczuj czy jest podniecona jeśli nie nie nie rób nic na siłe! Jeśli tak no to zakładaj gume i jedź

Gość fgdesfgdsef
"tabletki antykoncepcyjne maja wieksza skutecznosc jesli juz" Oszalałeś! Dają złudne poczucie bezpieczeństwa, a potem młodzi łapią syfa i inne cholerstwo. Tylko prezerwatywy. Jak gumka pęknie to ten raz zawsze można potem kupić odpowiednią tabletkę przeciw ciąży. Na niektóre choroby weneryczne nie kupisz nic. Współżyjąc często bez gumki można się przejechać na partnerze/partnerce.

Gość Koniec świata. -_0
"niewiadomo czy to prawda, ale jesli prawda, to czy nie razi cie taka szmata? gowno wiesz o odpowiedzialnosci. niewiadomo chlopcze z jakim ona towarzystwem spala. skoro tak mowi ze spala z wieloma to nienajlepiej o niej swiadczy. a jesli chce sie z toba przespac to widac ze spi z byle kim, z kolegami, ze znajomymi. jest nieodpowiedzialna." Namawiasz ich na tabletki, a wypisujesz takie bzdury... Poza tym spadaj gościu! Dla kobiety po tabletkach seks nie jest tak dobry jak bez tabletek. Wiem co mówię. Tylko jak się nie bierze hormonów to jest prawdziwa chcica na faceta.

Gość Koniec świata. -_0
Myślę, że na początek najlepiej jak będziesz ją długo całował i macał. Mnie zawsze najbardziej w grze wstępnej pobudzają pocałunki i dotyk. Nawet nic więcej nie trzeba. Jak już będzie miała mokro to wszystko powinno być dobrze. W sumie jedyne jak to możesz zepsuć to wejść za wcześnie. Resztę można wybaczyć, bo zgracie się dopiero po kilku razach. I autorze nie słuchaj sdfdssdfsdfsdfsdf bo to chamidło. Prawdziwy mężczyzna nigdy by tak nieładnie o kobiecie nie napisał jak on o twojej dziewczynie. Widać co sobą reprezentuje.

Gość 17 lat to za mało?
więc kiedy? za rok będzie optymalnie? a może za dwa lata? jestem zdania, że skoro czuje się gotowy to na co ma czekać? nie przejmuj się tym gadaniem! ja wystartowałam mając 16, teraz mam 23 i zupełnie nie żałuję! :) dalej jesteśmy razem :))) co prawda mój pierwszy raz nie było oszałamiający pod względem obeznania w temacie, techniki i doznań fizycznych bo obydwoje byliśmy zieloni ;) za to był wielką bombom emocji :))) a przez 7 lat nabyłam trochę doświadczenia, więc też może uda mi się jakoś Ci pomóc! :P co do zabezpieczenia polecam prezerwatywy! :D

Gość Koniec świata. -_0
Możesz też popieścić cipkę na początek przez rzeczy podczas pocałunków. Wtedy na pewno nie będzie za mocno, ani za słabo. Trzesz ręką, albo kolanem. Wtedy na pewno szybciej będzie chciała przejść dalej. Mnie to bardzo nakręca. Do oralu też moglibyście przejść, ale może to być też dopiero za którymś razem. Nie ma co się denerwować.

Gość 17 lat to za mało?
o tak, tak! zgadzam się z wpisem wyżej - pocałunki i dotyk :) pocałunki wszelkiego rodzaju: od delikatnego muskania po gorące, głębokie i mega namiętne. dotyk - delikatny, głaskający, ale jak czasem poczuję stanowczy ton też jest bardzo miło i podniecająco :) biust to też strategiczny i niosący przyjemność punk (przynajmniej dla mnie ;) ) ale pamiętaj nie skupiaj się na jednej "czynności" zbyt długo, bo to męczyć zaczyna i przestaje działać! a jeśli się "przesuniesz" - jej reakcje osłabną (co przypuszczalnie znaczy że wczesniej bylo przyjemniej) zawsze możesz się cofnąć :) albo szukać gdzie indziej :D

Gość 17 lat to za mało?
hehe włąśnie przeczytałam mój poprzedni wpis i widzę, że trochę chyba nakręciłam :P ale cóż, może mnie dobrze zrozumiesz ;)

Gość First time
oki oki oki :) już co nieco wiem, nie raz oglądaliśmy już filmy i sie "dotykalismy, całowalismy" ale wtedy zawsze ktoś był w domu, co prawda kazdy ma swój pokój i jak ktos jest w gosciach to nikt nei wchodzi do pokoju, ale tak no... nei moge wiedzac ze może ktoś wejsc. a teraz mam wolny domek do lipca, rodzenstwo wyjechało rodzice również wiec można próbować, tylko zastanawia mnie to czy jak mi coś nie wyjdzie to jak zareaguje, w sumie to nei wiem co mogło by mi nei wyjsc, ale zawsze trzeba dmuchać na zimne. jakie pozycje proponujecie :)?

Gość First time
a co do zabezpieczenia to prezerwatywy bo na nic innego się nie zgadza, mówiła ewentualnie zeby w "danym momencie wyjąć" ale co to to nieeeeeee

Gość niewymagająca
Jeśli nie chcesz mieć problemów to nie gódź się na "wyjmowanie'! Bo z tego są bobasy!

Gość niewymagająca
zakładaj gumy

Gość niewymagająca
Taniej od prezerwatyw wynisą was tabletki antykoncepcyjene np mikrogynon ok 10zł, cilest