Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkes

czy pochwa po porodzie

Polecane posty

Gość Madziaaaaaa
Ewdw3dder a powiedz ty mi jakim cudem taki wielki w ciąży brzuch jest potem taki sam jak przed porodem? Tak samo jest z pochwą. Nie da się tego wytłumaczyć, ale tak jest. Po ciężkich porodach, w których nastąpi uszkodzenie robi się darmową operację pochwy. Więc nawet dla tych naprawdę uszkodzonych problemu nie ma, bo chirurg naprawi. Po normalnym porodzie nie ma wcale tego typu problemów.

Gość ewdw3dder
tak sobie to tlumacz ze masz pochwe jak dziewica :D :D :D potem po 50 tce bedziesz musiala zrobic sobie operacje bo ci pochwa zacznie wypadac :D

czy wy zawsze musicie doszukiwac sie jakiegokolwiek podtekstu!!!! i nie oszukujcie sie w Polsce nie jest najlepiej pod tym wzgledem.... Sn to maks w sytuacji kryzysowej CC. ot co!

wiecie co, czasami mysle, ze niektore z Was bombe hormonalna to maja w glowie......i miejcie te swoje porody SN i nawet po 10 dziecku wasze pochwy beda ciasniejsze niz przed porodem...

nie tutaj twierdza , ze sa ciasniejsze........i wszedzie wesza tylko jakis spisek, czy podtekst....

Gość do a.p.
Przecież ty nie rodziłaś to co się wypowiadasz?

Gość do a.p.
A co do wypadania pochwy to moja babcia rodziła 8 dzieci i nic jej nie wypada do tej pory mimo że ma już przeszło 80 lat.

czy ja pisalam tutaj cos na temat wypadania pochwy?!!!! zniesmaczacie mnie!

Gość nei_nei_z_marchewka (i kijem)
Moze maz jej opowiadal o doswiadczeniach z innymi? :D No chyba, ze sama sprawdzala kolezanka :D

Gość do a.p.
Babcia ma jeszcze więcej siły niż wy wszystkie razem wzięte. Ciąża to nie choroba. Możecie sobie udowadniać, że zabiera zdrowie, czy powoduje jakieś wypadanie, ale to tylko wasze wymysły.

Gość nei_nei_z_marchewka (i kijem)
...om :P

Gość do a.p.
Nie zmieniłam nicka. To nie do ciebie. Ktoś wyżej pisał o wypadaniu. Nie chce mi się szukać.

ciesze sie ze Twija babcia cieszy sie dobrym zdrowiem :) szczerze..

Gość ja tylko pytam dziś
kto mnie tam od kłamców wyzywał? nooo to miał trochę racji, ja nie rodziłem, tylko moja żona urodziła ( wersja dla matek polek - wyjęli z brzucha) dziecko w czwartek o 9 rano, w sobotę o 12 byliśmy juz w domu. Szpitale tak obłożone że nie trzymają z długo - bo tak większy przerób = więcej kasy - a porodówki nie mają limitów NFZ. Blizna jest tak minimalna i płaska i tak nisko że trzeba by bez gaci na plaży sie położyć - w normalnej bieliźnie nie widać. Wszystko zależy kto szyje, bo ładny szew wymaga więcej pracy - a jak idziesz jako pacjentka jednego z lekarzy którzy pracują w szpitalu, to wszystk ojest ustalone, grzeczne, miłe i wogóle - opieka suuper. I wcale nie trzeba płacić majątku za CC. Sam poród (wyjęcie) od wyjazdu z sali do powrotu( czekałem w naszej prywatnej i tylko dla nas sali z łazienką) to ok 60 min. Także takiej cesarki jaką żona miała życze każdemu. Po 7 dniach zdjęte szwy - szybciej niż po nancięciu i to w domu. A to że przy Cc nie można wiecej niż 3 dzieci - matko a kto by wogóle tyle chciał? mi jedno aż nadto wystarczy.

Gość do ja tylko pytam dziś
Bo jesteś kłamcą. Dalsze wymysły nic ci nie dadzą, bo wiarygodności nie masz za grosz. Weź sama przeczytaj co za głupoty napisałaś.

Gość do ja tylko pytam dziś
Można wytknąć w twoich wymysłach przynajmniej 4 niezgodności z prawdą. :P

Gość sdaedfgsdefr
Odezwała się feministka...

Gość ja tylko pytam dziś
piszta co chceta szpitala nie podam , bo może ktoś mieć problemy. nie dajecie wiary jak niewierny tomasz, czego same nie doświadczycie to dla was nieprawda. mógłbym oczywiście wstawiac skany wypisu ze szpitala itp, ale po co? i na dodatek powiem że nie tylko w naszym przypadku 48h po cc byliśmy w domu - w tym szpitalu to raczej norma - wobec której sprzeciwów nie było. ale skoro wiecie lepiej to wasza sprawa. Jeśli macica sie zabliźniła, normalnie korzysta się z toalety, chodzi sie o własnych siłach; wyniki dziecka i matki są OK nie ma potrzeby zalegać w szpitalu - i ja to popieram - dochodzić do pełni sił można tak samo w domu.

Gość ja tylko pytam dziś
to podaj te 4 niezgodności

Gość No cóż....,
Moja koleżanka dostała endometrioze po cc, jeszcze sama za to zapłaciła. I nie ona jedyna, bo pani doktor leczy też na to inne pacjentki. Wprost powiedziała, że to od cesarki tak się czasem robi.

Gość zaczerniony troll
kafeteryjny :o

Gość sfsdfsd
Za to to ty wiesz panno mądralińska jak wygląda moja cipa. A pan mięczak nawet z żoną na salę nie poszedł do tej cesarki żonki, bo pewnie mu by obrzydła jakby wnętrzności zobaczył. Żałosne