Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkes

czy pochwa po porodzie

Polecane posty

Gość Buhahahahahahahahah!
W sumie styl podobny do a.p. Ależ ona broni tej cesarki. :/

Gość ja tylko pytam dziś
oczywiście że mówili że ma sie oszczedzać przez tydzien dwa, ale nie by ł to wypis na własne żądanie - wszyscy święci podpisali się pod nim. ale nie było żadnego problemu żeby dziecko wziąć na ręce ( toć to 3,5 kg tylko) nakarmić. Wanienkę z wodą i kompanie to już była moja działka. W szpitalu po 2 dobie i tak już sie nic nie dzieje, tylk otam sie gnije niepotrzebnie; samo dochodzenie do siebie moze odbywac się w domu. Chyba ze szpital nie lubiany, mało chętnych do rodzenia to wtedy trzymają ile wlezie; bo zawsze trochę kasy więcej niż za puste łóżko.

Gość a dlaczego jestesmy glupie
cipy????

Gość nie bede czytac bo mi
sie nie chce nazwalas nas tak to pisz dlaczego

bo wam nie da ssie przetlumaczyc!!!! w polsce macie wybor SN, to wsio!!!! nic poza tym!!!!!! a jakby bylo cc na zyczenie to polowa was wybralaby wlasnie CC!!! a terzz po fakcie nie pitolcie glupot!

co jezyka w gebie zabraklo teraz?

Gość nei_nei_z_marchewka (i kijem)
Coz, wiadomo, ze dla kobiety, dla ktorej tragedia zyciowa jest zlamany paznokiec porod naturalny to za duze wyzwanie :P

a tobie jak i twojemu klonowi nie da sie przetlumaczyc ze CC to nie jest wcale jakis rarytas i nie kazda kobieta i nawet mysle ze nie polowa chce je miec zamiast naturalnego porodu

Gość Cesarka jest dlatego, że
baby chcą być szybciej chędożone przez konkubentów i tyle w temacie. Dziecko nieważne tylko konkubent. Mam dosyć głupich szmat. Jakby baby musiały czekać to nowa, młodsza cipka je zastąpi. Tak to widzą, bo z takim facetem się wiążą. Porządnych mają za nic. Kobiety w ogóle są zbyt leniwe to żeby cokolwiek robić. Teraz nawet dziecka nie potrafią urodzić, karmić, zająć się, ugotować tylko wymagania do facetów żeby pieniądze dawać. Już się na was poznałem. Nigdy się nie ożenię. A już na pewno nie bez intercyzy.

gdzie ty zyjesz??? nie docieraja do ciebie wiadomosci z twojego rodzimego kraju???? zaplacisz i masz cesarke bez problemu, czemu wiec wciaz sapiesz??? przeciez u ciebie nie ma jej za darmo tak samo jak i u nas na glowe upadlas czy jak?

Gość ja tylko pytam dziś
jakbyś chiał wiedzieć po cc tez obowiązuje 4-6 tyg przerwa. przy sn wcale nie wynika ona z nacięcia ( bo 1 na 10 cieta nie jest) tylko cza potrzbny na to żeby macica wróciła do normy. także po cc tez nie można przynajmniej vaginalnego.

Gość do ksiezniczka genowefa
Wszystko jest kwestią pieniędzy. W wielu szpitalach nawet łatwiej o cesarskie cięcie niż o znieczulenie. W końcu każdy lekarz chce zarobić.

ty masz zajebana ksiezniczko nawet problemy z czytaniem ze zrozumieniem

No i co z tego, że przestępstwo? Politycy wszędzie więcej rozkradają. W Polsce za pieniądze bez problemu można mieć i cesarkę i znieczulenie i aborcję i wiele innych rzeczy. Kto chce ten korzysta. Kto nie umie zarobić, nawet jak chce to nie ma.

Gość nei_nei_z_marchewka (i kijem)
A decyzja o CC bo sie mezowi cipka ze szwem nie spodoba ma cos wspolnego z wolnym wyborem? A nie czasem dzialanie pod wplywem kompleksow na temat urody?

Nikogo jeszcze nie zamknęli, bo każdy wie, że to nic złego. Prawo oficjalne jest tylko żeby nie gniewać pewnych grup np. kościoła i żeby nie stracić głosów. Za pieniądze można załatwić wszystko.

Jest swoboda. Tyle, że dla mądrych i zaradnych ludzi. Cipki takie jak ty nigdy by nic nie załatwiły, ale są sprytniejsi ludzie, którzy umieją sobie wszędzie poradzić.