Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Czy są ludzie, którzy nie mają całkowicie żadnych obaw co do tego, że jeśli straciliby obecną pracę, to czy nie mieliby absolutnie żadnego klopotu z dostaniem kolejnej?

Polecane posty

1 minutę temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

I jak się pozbylas pewnie się zadomowila i mlode 

Jak kupiłam tą ruderę to były koty z małymi na strychu i dzwoniłam po Animals i zabrali je. A kuna była jak już mieszkałam i tylko ślady widziałam na dachu na śniegu o jak szła ale na strychu nigdy nie widziałam. 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Jak kupiłam tą ruderę to były koty z małymi na strychu i dzwoniłam po Animals i zabrali je. A kuna była jak już mieszkałam i tylko ślady widziałam na dachu na śniegu o jak szła ale na strychu nigdy nie widziałam. 

Ostatnio widziałem na tiktoku domek za 165tys tylko gotowy do zamieszkania tam wiadomo standard wykończenia taki se ale ja bym po swojemu odseiezyl i ok

Tylko jakieś pewnie zadupie do hipermarketu daleko 

lezak to czesto klamie a ja np w realu trzymam sie z daleka od klamcow, nie wyobrazam sobie przyjaznic sie z klamcami w ogole, za klamanie sie w morde dostaje, niektorzy nie lubia byc oklamywani, ale za ekranem monitora to sobie mozna

2 minuty temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Oprócz malowany tam chcesz bez spodni fotke. 

Mogłabym was zasypać obleśnymi fotkami jakie mi ktoś taśmowo wkleił na priv. Obejrzałam jedno (nieświadoma niczego) i wszystko poleciało do kosza!  

Na mnie też trzeba brać poprawkę i to co na forum piszę.

9 minut temu, afekafe napisał:

Ograniczone zaufanie mam do was wszystkich.

Ja też. Nigdy nikomu nie wysłałam zdjęcia ze ja nago i nie wyobrażam sobie jak inni mogą tak wysyłać. 

a ja tam duzo razy swoje zdjecie wstawialem i w doopie to mam xD

inni wstawiaja na jakies insta czy fejsy albo inne social media to co mi sobie tu wrzucic na poprawe humoru czasem xD

4 minuty temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Ostatnio widziałem na tiktoku domek za 165tys tylko gotowy do zamieszkania tam wiadomo standard wykończenia taki se ale ja bym po swojemu odseiezyl i ok

Tylko jakieś pewnie zadupie do hipermarketu daleko 

U mnie kupisz tak z 250 tys do zamieszkania. Ale jest i za 140 tys fajny domek tylko trzeba remont. Do hipermarketu 10 minut piechotą.

jak bede w ktorys dzien na plywalni po saunowaniu i poplywaniu i troche bardziej wypoczety to sobie pieerdolne selfie w lustze pewno kolejne topless i tu wrzuce XDD

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ja też. Nigdy nikomu nie wysłałam zdjęcia ze ja nago i nie wyobrażam sobie jak inni mogą tak wysyłać. 

Ja bym może i wysłała, ino doopa w obiektywie się nie mieści 😡  Raz się udało, to serwer  się zamulił i forum padło na 15 minut.

• Haha 1

4 minuty temu, afekafe napisał:

Mogłabym was zasypać obleśnymi fotkami jakie mi ktoś taśmowo wkleił na priv. Obejrzałam jedno (nieświadoma niczego) i wszystko poleciało do kosza!  

Na mnie też trzeba brać poprawkę i to co na forum piszę.

Nie moja sprawa ale podobno masz męża i trochę to było nietaktowne. 

Te zdjęcia pewnie byczy to taki przegryw z kowbojek tutaj gra fajnego

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Każda tak mówiła dla niektórych to prawdopodobnie pierwszym byłem co takie rzeczy 

6 minut temu, Onaaaa napisał:

U mnie kupisz tak z 250 tys do zamieszkania. Ale jest i za 140 tys fajny domek tylko trzeba remont. Do hipermarketu 10 minut piechotą.

Tosz to lokalizacja srodmiescie hipermarket prawie 

1 minutę temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Nie moja sprawa ale podobno masz męża i trochę to było nietaktowne. 

Te zdjęcia pewnie byczy to taki przegryw z kowbojek tutaj gra fajnego

To było mocno nietaktowne i nie ma nic wspólnego z moim stanem cywilnym. 

Żarty na forum owszem i nic ponadto.

byczy to taki sam przegryw albo moze troche gorszy jak ty

a lezak was oklamuje czesto a wy nie jestescie tego swiadome, ale jak lubicie byc oklamywane przez innych, szczegolnie facetow na babskim forum, to sobie piszcie i zabawiajcie go

ja np nie lubie gdy mnie ktos oklamuje i gardze takim zachowaniem

w realu to idzie wyczuc a za ekranem niestety

kazdy moze sobie pisac co chce

3 minuty temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Każda tak mówiła dla niektórych to prawdopodobnie pierwszym byłem co takie rzeczy 

Poznałam kogoś ponad 10 lat temu przez internet i nigdy takich zdjęć nigdy nie wysyłaliśmy sobie. Zwykle zdjęcia tylko. Spotkaliśmy się i nie trzeba było słać nagich zdjęć.

4 minuty temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Tosz to lokalizacja srodmiescie hipermarket prawie 

Bo u mnie miasto nie jest duże to i masz blisko wszędzie. 

10 minut temu, afekafe napisał:

Ja bym może i wysłała, ino doopa w obiektywie się nie mieści 😡  Raz się udało, to serwer  się zamulił i forum padło na 15 minut.

Trzeba było odalić obiektyw 🤣

ja mialem kiedys nagie foty od dwoch chyba kobit pamietam stad ale to mi same yslaly a nie ze prosilem albo wyciagnalem, wyjeebane mam, przeciez w google gafika jest tyle zdjec roznych samic ze to jakas porazka prosic sie o to

to lepiej wyjsc z domu i sobie poogladac dziewczyny w realu xD

1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał:

byczy to taki sam przegryw albo moze troche gorszy jak ty

a lezak was oklamuje czesto a wy nie jestescie tego swiadome, ale jak lubicie byc oklamywane przez innych, szczegolnie facetow na babskim forum, to sobie piszcie i zabawiajcie go

ja np nie lubie gdy mnie ktos oklamuje i gardze takim zachowaniem

w realu to idzie wyczuc a za ekranem niestety

kazdy moze sobie pisac co chce

Na pewno lubisz elke ale żadna z niej święta straciła rozum dla malowany jak afekafe, nie wiem co w nim widzom chyba te zalazki siłowni. 

ja to nie lubie na kogos robic nagonki albo obgadywac, ale pare tygi temu mi lezak podpadl jak pisal tu ze daje doopy za karnet na spa, to pieerdole takich kumpli no sorry

ja to mam dosc juz w ogole, koorwa jak mi ten bicuch podpadl ostatnio tluscioch chrum chrum albo ten drugi byczy ja prdl co za mndy jeebane nie wiedzialem ze ludzie moga byc takimi koorwami

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Poznałam kogoś ponad 10 lat temu przez internet i nigdy takich zdjęć nigdy nie wysyłaliśmy sobie. Zwykle zdjęcia tylko. Spotkaliśmy się i nie trzeba było słać nagich zdjęć.

Ja dekadę temu pierwszy raz się wymienilem takimi. Później chciała sex w hotelu musiałem uciekac. 

w ogole to nawet nie wiadomo kto tu siedzi i czyta co tu sie pisze, ale ja sobie ostatnio uswiadomilem ze najgorszy sort nawet moze tu byc ichooy wie co sobie obmyslaja w tych zjeebanych glowach jakie nikczemne plany zeby zniszczyc kogos i jego psychike dla wlasnych korzysci

2 minuty temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Ja dekadę temu pierwszy raz się wymienilem takimi. Później chciała sex w hotelu musiałem uciekac. 

Czemu uciekałeś?

dobrze ze ja praaviczek jestem i nie wiem co to ciipa i seeks to tak troche mam inny psyche od typow co juz ruuchali zauwazylem to juz co ja pisze i moje zachowanie i ruuchacze koorwiarze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się