Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilajna

śmierdząca sprawa strasznie...........

Polecane posty

Ostatnio wylała mi się pralka w łazience. Nie wspominam już o wodzie i syfie jaki musiałam sprzątać. Mniejsza o to ... Parę dni po tym zdarzeniu, zaczęło strasznie śmierdzieć z łazienki. Pomyślałam, że pewnie rury się zapchały, wlałam całego Kreta nic nie pomogło. Pod wanną mamy taki otwór w którym są rury, nie wiem jak to nazwać. Takie okienko. Pomyślałam, że pewnie od niego tak śmierdzi. Dziewczyny myślicie, że ta nie do końca czysta woda w połączeniu z tym co było pod wanną (bakterie i jakieś grzyby pewnie) tak śmierdzą? Pomóżcie mi się dowiedzieć jakiego środka użyć żeby się pozbyć tego smrodu... Może miałyście podobny problem? :(

możliwe,wanne macie zabudowaną tak ? skoro macie takie okienko,czasami jest w ziemi jeszcze jakaś krata-ale to w starych domkach tak robiono. Zainwestujcie w automatyczny aerozol do łazienki-skuteczny,wydaje mi się że taka woda z prania az tak nie śmierdzi,mojej mamie tez kiedys zalało się mieszkanie i nic takiego nie czuła

Gość spunchbob kanciostoporty!!!
to twpja pizda i nie prane pantalony tak jebia ze az tu czuje

jak jesteś taki mądry to sam przyjdź i wyliż ją swoją mordą!!! nie pisałam po to żeby jakiś idiota mnie wyzywał, tylko poradzić się, jak ci to przeszkadza to nie komentuj... prostaku!

Gość wiem kto mnie zabił
o kurva:D

Gość spunchbob kanciostoporty!!!
czlowiek poradzi a tu z morda - z pizdy ci smierdzi wiesniaro jak maszs syf w domu to ci jebie

Gość ididididdiididid
moge ci pizde i dupe wylizac ;d