Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majakata

Kto ma windows 7 ? Mam problem!

Polecane posty

Gość majakata

1 - jest za cicho muzyka, wszedzie jest poustawiane na max, tzn na uyotubie pod teledyskiem i na pasku speakers tez..a mimo to nie jest tak glosno jak bym chciala, jak wczesniej sluchamalam. 2- problem polega na tym, ze na gorze pulpitu jest taki pasek zaczynajacy sie od HP Asivor konczywszy na 'szukaj obsluga..' i za kazdym razem mam to wylaczac?:O 3- gdy za kazdym razem chce napisac 's' z kreseczka na gorze, pojawia sie 'informacje o pomocy technicznej HP..." i gdy sie bede patrzec akurat caly czas na klawiature to 'przestane pisac' bo mi sie zablokuje ta funcka bo caly czas bedzie ta informacja o HP wlaczona na pierwszym miejscu:( co mam zrobic? wie ktos moze...?

Nie mam na tym kompie, a lapek chwilowo wyjechał... Ale weź w panelu sterowania i opcje dźwięków poustawiaj, może tam masz nagrzebane. Ten komunikat to spróbuj prawym klawiszem kliknąć może są "opcje" albo coś? Ja takiego czegoś nie mam :D Masz dobrze język klawiatury ustawiony? tan na pasku start sprawdź czy masz "Polski", a nie "Polski (214)" czy cos takiego :D