Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczkax86

śluz na cewce?

Polecane posty

Gość juleczkax86

od jakiegos czasu mam nawracajace problemy intymne. najczesciej objawiaja sie one podraznieniem cewki,przez co odczuwam lekkie parcie na pecherz. mam tez uplawy najczesciej wodniste, czasem lepkie białe. zauwazylam tez ze na cewce prawie ciagle wystepuje jakis nalot. czy to mozliwe ze to wlasnie sluz? czy ktos ma cos podobnego?

Gość juleczkax86
ale grzybica pochwy/.? i to wlasnie jej nalot na cewce jest?

Gość malinowy sok
biały śluz to nie upławy , czy ty znasz siebie??? jesli sa brazowe czy inne i maja nieprzyjemny zapach to UPLAWY , bialy sluz swiadczy o dniach bezplodnych

Gość juleczkax86
uplawy tez mam bo czasami sa grudkowate zolte jeszcze i biale. ale zastanawia mnie ten nalot na cewce

no to wlasnie znaczy ze wyhodowalas sobie grzybka :O wiec pedz do lekarza po tabletki... nie ma co czekac az zlezie ci to na nogi!!

Gość dziewczyna chciała walnąć
prowo, dlatego w każdym zdaniu podkreśla tę cewkę, a wy, podłe, nic :D

Gość juleczkax86
przyjelam juz bardzo duzo tabletek dopochowywach i doustnych,. teraz. w wymazie wyszla jedna bakteria na ktora tez przyjelam antybiotyk doustny. a mimo wszytsko nadal nie jest dobrze. pojawia sie te uczucie parcia na pecherz i wodniste uplawy. i najbardziej mnie to dziwi ze w ciagu dnia to sie zmienia. pol dnia moze byc ok a pol zle;/juz nie mam sily co z tym robic

Gość MisiaAMisiaBE
A czy leczyłaś również pęcherz ??

Gość MisiaAMisiaBE
Dbaj żeby się podcierać od przodu do tyłu

Gość naczelna idiotka Coralick
przylazła :O odróżniasz ty cewkę MOCZOWĄ od, tak, choćby wylotu, ale POCHWY?

Gość juleczkax86
tak dostawalam tez antybiotyk na pecherz. ale jak robilam posiew moczu wczesniej to nic nie wyszlo;/ ale zazwyczaj furagin mi pomaga. a gina juz zmienilam. teraz chodze juz do trzeciego z kolei. narazie w sumie jestem po pierwszej wizycie i po antybiotyku. ale nadal odczuwam czasami to parcie. do tej pory gin twierdzil ze to wlasnie od grzybicy pochwy,. ale ja wlasnie rzadko mam jakies pieczenie swiad itd. , jak cos to tylko uplawy.juz poprostu jestem bezradna. podcieram sie od przodu do tylu. podmywam lactacyd femina. przyjmowalam lacibios femina, feminnela vagi c. niewiem juz co z tym zrobic;/ i do tego zauwazam tez ten nalot na cewce.. i sama niewiem czy to wlasnie on z pochwy sie bierze

a ty co sie przypirdalasz... no to kuuurwa niby jak to miala napisac barani worze???

Gość juleczkax86
przestancie sie klocic o to jak napisalam ! napisalam poprostu to co mialam na mysli! czyli CEWKe !!

Gość juleczkax86
no moze i bede szukac 4 ginekologa. bo rece opadaja..;/

Gość juleczkax86
nie trudno widziec cewke!! bo znajduje sie tuz nad wejsciem do pochwy

Gość jak zadaniem świadkowej
to Ty idź do lekarza skoro nie wiesz gdzie masz cewke to cos nie tak :o

Gość naucz się najpierw wklejać
linki, tępoto :O a potem sama zajrzyj i opisz nam, jakim cudem widzisz kanalik w głębi swojego ciała i, o zgrozo, masz na nim nalot? gnijesz od środka! :D

bidulka nie znalazlas spacji :D:D:D mam ci podpowiedziec gdzie jest zebys sie mogla przyjzec UJSCIU CEWKI MOCZOWEJ????

Gość naucz się najpierw wklejać
No, nareszcie załapałaś! UJŚCIU! Boże, co za matoł :D

Gość po co jej tłumaczycie?
Przecież to patologia, jak ją zapytasz czy ma piegi na nosie, czy w nosie, to różnicy nie zauważy, a wy tu z takimi niuansami, jak cewka i jej ujście :)

Gość to potem zostaje w necie
i dzieci które nie mają z kim pogadać o sprawach intymnych to czytają, i błędnie się uczą, więc się cieszcie, że ktoś się przypierdala

wiecie co... jedyne co umiecie to stwarzac problemy, doszukiwac sie i przypierdalac wiec pozostawiem wam topik do zabawy i wysmiewania, a ja sobie z geby kibla nie bede robic.... :) wiec milego, bawcie sie dobrze na wlasnym (niskim) poziomie:)

P/S to nie jest poradnia "moj ginekolog" i nikt tu nie przychodzi po to zeby czytac w lacinskich nazwach jak go swedzi doopa!! i to by bylo juz na tyle!!

Gość to potem zostaje w necie
niestety teraz wszystkie przychodzą własnie na forum, a nie do lekarza, dlatego warto, by chociaż było poprawnie, bo potem taka jedna z drugą zachodzi w ciążę przez spodnie i goli włosy w pochwie, a opiekuńcze psiapsiółeczki netowe bronią jej jak lwice, bo przecież to tylko net, tu nie trzeba poprawnie pisać, a najwazniejsze, żeby było milusio i słodziusio

Gość juleczkax86
myslalam ze na tym forum mozna napisac i liczyc na jakas pomoc, a nie glupie komentarze;/ jednak sie mylilam;> pomyslalam ze ktos moze mial podobne dolegliwosci i znalazl na nie rozwiazanie, ale wiecej naczytalam sie glupot !!!