Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytujacy diabul

Podsumowanie moich trzech ankiet

Polecane posty

Gość makumbaa
Rozwiazalem mój dylemat - stracę prawictwo z innym prawiczkiem to pewnie twój podszyw zalosny sie zaczernił hehe

Nie no, potem zacząłem prowokować to fakt, obrażać, obrzucać błotem, ironizować... ale na początku pisałem na poważnie. Ze mnąbyło podobnie. Troche czasu minęło, teraz rzygam na myśł o byciu z dziewczyną. :P

Aja ci wpolczuje, bo sex to ekstaza, cos cudownego i nie zamierzamsobie go odmwiac w imie chorych wymyslow 🖐️

Noxelia, weź spierrdalaj, ty masz ekstaze ale za to we łbie. I to w dodatku nonstop. Jak tam narzeczony, córeczka Fafelia i żyletki? Ktoś cie pierrdoli? Serio? Nie możliwe :D

Najdluzej wytrzymalam 3 miesiace bez i mialam niezlego dola i braki, dlatego wiem ze musisz byc bardzo zgorzknialy 🖐️ Wspolczuje,bo zycie ucieka 🖐️

w tych aspektach tylko real ma sens :) milosc i namietne uniesienie, nie ma pieniejszych momentow, to czysta magia. moze kiedys dorosniesz to sie dowiesz 🖐️

Papa, umykaj do krainy debilnych gier i wyimaginowanego ruchania (przecież nikt by cie nie zerżnął, chyba że niewidomy- w takie cuda nie uwierzę) :D

moge nie byc w twoim typie, ale z facetami problemu nie mam :)i moje umilowanie do gier ich kreci, bo moga sobie ze mna pograc co roznie sie konczy :P zegnaj prawiczku 🖐️

pograć w różne rzeczy... najprawdopodobniej w chowanego, ty sie chowasz, słońce wstaje, nikt cie nie szuka. wychodzisz z ukrycia, słońce zachodzi, znajomi robią fejspalma :D

Wykluczenie ze społeczności młodzieżowej kilka lat wstecz, skrajny nonkonformizm, cięzki charakter, powaga przeplatająca się kompletnym szaleństwem. Łatwo mnie wkurrwić, czymś zniechęcić do siebie i tak dalej. Ponad to kobiety dla mnie to istoty troche poniżej mężczyzny, więc nie staram się o nie, a jak przychodzi i zarywa do mnie taka, która mi sięnie podoba, bądź wiem że jązaliczyło kilku to zwyczajnie ją zlewam.

Moja ciężka psycha nie zależy ode mnie. Zły z wyglądu nie jestem oj nie. No te stworzenia ruchać można, o ile ktoś inny wcześniej ich nie ruchał- na tym punkcie mam nieźle nayebane, ale przynajmniej nie trafie na żadną spuszczalską :D

Mnie tez to przeszkadza i to bardzo byc z kobieta ktora miala niewiadomo ile partnerow tylko ze teraz prawie wszystkie sie puszczaja nic nie poradzisz. Charakter glownie sie ksztaltuje do 5 roku zycia i jest tez determinowany genetycznie wiec faktycznie ta zaleznosc od siebie jest troche iluzja no ale jednak latwiej to zmienic niz wyglad twarzy albo wzrost. Osobiscie ja nie zaliczylem glownie dlatego ze jestem niesmialy ale gorsze jest to ze nie umiem rozmawiac z ludzmi nie daje mi to przyjemnosci wrecz odwrotnie dlatego nie wychodze z domu wiec jak mam zaliczyc ladny ani meski tez nie jestem ani inteligentny.

Tak to już jest. Dawniej jakoś nie było tyle koorew co teraz. Dawniej panny jakoś inaczej sie ubierały, zachowywały, myślały. Dawniej to spacerek, oglądanie gwazd, pójście na lody, piknik, kino... a teraa no to dysko dysko dysko gracie, trzęsie liśćmi na sałacie koorwa, bmw albo ałdi, łażenie po galeriach, chooj nie wie po jakich restauracjach. Nie ma tego co było. Urodziłem się o wiele za późno, nie trafiłem w swoją epoke, nie ma żadnego romantyzmu, nie ma sie z kim i przeciwko czemu buntować, każdy sra w pory ze strachu, nikogo nie stać na nic szalonego prócz skok na główkę do niesprawdzonego kąpieliska, albo najebania się w trupa. Te czasy są kretyńskie przerażająco. Powiem krócej, teraz to nie to samo co było i przeminęło. Ja poprostu nie chce nikogo mieć w tych czasach. Co za goowno dookoła, ja pierrdole!

jak byś teraz chłopie zaproponował przejażdżkę z dziewczyną na rowerze tak jak w filmie ,,Ojciec Chrzestny" (pierwsza część) to by panienka cie wyśmiała! Bo łona nie raczy sie przejść czy przejechać na świerzym powietrzu jak człowiek tylko wiecznie wozić za darmola doope jak najlepszym autem (a potem sie dziwić że doopa rośnie) po lokalach i dyskotekach... co za dno intelektualne. Dawne bodźce na te szmaty nie działają.

I oto sierodzi pytanie.. ja w takiego pustaka, którego przeleciało pół miasta mam wkładać swojego fiuta? Jeden ze swoich najważniejszych i najfajniejszych organów? Tasz to świętokradztwo! :D