Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona życiem96698698

Kto chce pogadać? Ot tak sobie.

Polecane posty

Gość nieznudzona życiem
"Ja już ktoś taki sposób rozmowy wysunie, to czemu mam być dłużna. " sorry Winetu, ale ja z ot tak sobie z rozmowy z Tobą chyba zrezygnuję :) nie pokazac, tylko wciagnac psia mac! w tym waszym świadku wszyscy tacy pedantycznie detalicznie dokładni? a co do marginesu, to terraz ziomale mowia - POBOCZE no ladnie, ale przynajmniej dziadek będzie zadowolony, ze ma wnuczkę starej daty

a ty jesteś za to całkowicie, bezapelacyjnie, bezkonkurencyjnie bezsensownie chamski (tudzież durny, bo bezsens=głupota). Kooorwa, odezwało się indywiduum niesamowite :D

Gość nieznudzona życiem
"z tond? " a miało być z tont?

w tym waszym świadku wszyscy tacy pedantycznie detalicznie dokładni? no mowa bejbe! jak w wojsku! wszyscy staja na bacznosc no ladnie, ale przynajmniej dziadek będzie zadowolony, ze ma wnuczkę starej daty wnuczka jest jak wino

Gość nieznudzona życiem
ale mi kity wciskasz, mam wierzyć, ze taki światek w ogóle istnieje?? nawet nuda nie usprawiedliwia takiej beznadziejnej naiwnosci, man! "wnuczka jest jak wino" no, trochę się jakby poprawiasz, widać ten klej nie jest pierwszej jakości, ale wątroba szybko go u Ciebie neutralizuje

nawet nuda nie usprawiedliwia takiej beznadziejnej naiwnosci, man! najpierw zahipnotyzuj sie wzorami na tapecie a pozniej wypowiadaj łumen!

Gość nieznudzona życiem
"stont!" ztont wygląda jakos tak bardziej sophisticated "myslalam ze STĄD " no cos ty!! powaga???

Gość nieznudzona życiem
"najpierw zahipnotyzuj sie wzorami na tapecie a pozniej wypowiadaj łumen!" kurna chata, jakis wyższy poziom abstrakcji mi sie na tym czacie trafił, teraz to sie dopiero dziadek ucieszy, że nie zadaję sie z byle kim

Zrobił karierę, pewnie czuje się spełniony. :D Fruzia- nie zawsze, tylko on line.

ty złodzieju!!!! masz tam jakis czujnik zazdrosnico? tam? sprecyzuj gdzie :> bo ja to zrobię za ciebie:P

Gość nieznudzona życiem
"chyba ałtdejted " na jedno wychodzi, w końcu jestem wnuczka wino ;-)

chyba ziomalom na poboczu tchórzysz bejbe?

zazdrosna wiedzme no i widzisz nieznudzona dostało ci się :P

Gość nieznudzona życiem
"symaptyczna rozmowa przerywana przez nudna autorke i zazdrosna wiedzme" :) :) Twoja babacia powinna zacząc ubijać iinters na tej tapecie, kolesie chętnie by kasiorkę wyłożyli za szybką umiejętność zarzucenia zaje jakimś tam (podpowiedz jak sie teraz mówi, plizz) tekstem ;-)

Gość nieznudzona życiem
"no i widzisz nieznudzona dostało ci się" hm....