Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakgos

Dr.Wawrzycka Lublin!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zakgos

Witajcie kobietki... jestem juz w 8 msc ciazy, przeprowadzilam sie z podkarpacia do Lublia, jestem zameldowna tymczasowo... Chodze prywatnie do dr.Wawrzyckiej. Dala mi skierowanie na badania ale ja za te badania musze placic.. Dlaczego? poszlam wiec do przychodni i normlanie zrobilam badania z NFZ poniewaz poszlam do zwyklego ginekologa i on mi dal skierowanie na badania... .Teraz juz chcialabym zeby ona mnie kierowala tyle ze nei wiem czy np jak pojde do szpitala bo cos bedzie nie tak.. i beda mi robic badania to ja bede musiala placic? moze to dlatego ze chodze prywatnie?? kurcze moze glupie pytania ale jestem pierwszy raz w ciazy i jakos nigdy nie korzysalam z lekarzy a do tego przeprowadzka... poradcie cos

Czyli jest tak ze chodzisz prywatnie a wiec skierowania nie dostalas tylko spis jakie badania masz zrobic - w takim wypadku musisz placic. ale jesli jestes na wizycie w przychodni (pewnie na Lubartowskiej) to dostajesz skierowanie i robisz badania na NFZ? Dobrze zrozumiałam? Jeśli tak - to jest logiczne ze na prywatnej wizycie lekarz nie wypisze Ci skierowania. A wazne jest jeszcze czy dane laboratorium ma podpisana umowe z przychodnia. Ja chodzilam na NFZ a za badania musialam placic bo chodzilam do laboratorium ktoro takiej umowy nie mialo. W szpitalu nie placisz za zadne badania.

Gość zakgos
a moze mi ktos powiedziec ile kosztuje badanie usg i morfologia w luxmedzie w lublinie?

Gość olga&ola
Witam. Czy macie może informacje ile kosztuje cesarka na Lubartowskiej, np. u Dr Wawrzyckiej?

Gość dorota dorota
cesarka na lubartowsiej nic nie kosztuje rodzilam tam 2 lata temu i bylam bardzo zadowolona

od 1500 do 2500 z ostatnich informacji, byłam w lipcu w szpitalu na lubartowskiej... I wiem to ze słyszenia.

Gość dorota dorota
pierwsze slysze....

Usg położnicze to 100. Moge ci polecić krzyżanowskiego albo swatowskiego. Morfologia z rozmazem to 19 pln.

Gość olga&ola
Dzięki za szybką odpowiedź. Ale czy te ceny to konkretnie u pani Wawrzyckiej? Tak chodzi mi o cesarkę na zyczenie. Nie wiem co robić, bo pierwszą cesarkę musiałam mieć, a teraz po 4 latach okazuje się że będę rodzić naturalnie. Czy pani doktor praktykuje dwie cesarki? Nie byłam tam w szpitalu więc nic nie wiem.

Gość gość
Witam dziewczyny zamieszczam nowy numer do Dr Wawrzyckiej 692883154. Dla mnie super lekarz

Gość gość
Ile kosztuje wizyta na Chodźki?

Gość gość
Ja płaciłam 100zl rok temu