Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dswefwefffefefefe

nocne koszmary..

Polecane posty

Gość dswefwefffefefefe

dręczą mnie od jakiś 2 tygodni. śnia mi się straszne rzeczy np jakieś umierające dzieci ,które topią różance z wosku i modla się żeby nie umarły itd sama nie wiem skąd mi takie rzeczy przychodza do głowy przez to budzę się w nocy i zrobiłam się jakaś znewicowana ostatnio ,a niedawno jeszcze bylam pogodna i było ok mam jakieś lęki ciagle bez przyczyny.. mial ktoś podobnie? może ja wariuje czy co?

Gość dswefwefffefefefe
byla raz też dziwna rzecz ,ale to jakiś miesiąc temu. moja mama podobno w nocy weszła do mnie do pokoju ja usiadłam ,otworzyłam oczy i zaczęłam szybko cos mówić . to byly podobno jakieś niepolskie słowa tylko niezrozumiały bełkot. najgorsze ,że ja tego nie pamiętam w ogóle a może mnie cos opętuje? wierzycie w duchy?

weź mnie nie strasz pod wieczór bo sama siedzę :) ja podobno też gadam przez sen, ale po polsku tylko, że jakieś niezrozumiałe zlepki słow :o

tak wierzymy, mówienie przez sen wiesz niektórzy ludzie tak robią nie musi być to oznaka opętania, chociaż w innym języku niepokojące :(

Gość dswefwefffefefefe
własnie mówiła ,że to jak na jakims filmie zagranicznym brzmialo tak nawijałam masakra..od zawsze bałam się duchów ,ale też może z moja psychika coś się porobiło?

a o to chodziło, jestem po takim kursie chociaż nie za bardzo sobie na nim radziłam, to czytanie w myślach, telepatia i co tam jeszcze jasnowidztwo mnie po prostu nie przekonało, a okultyzm nie jest do końca zły, zależy w jakim celu się go uprawia, dla mnie to po prostu rozróżnianie świata fizycznego od metafizycznego

hm powiem tylko tyle. jeśli mówiłaś "przez sen" w obcym języku, nie pamiętając tego. może być przy tobie demon. ( nie chce cie straszyc bo moze wcale tak nie jest! ). a co do tych snow z dziecmi, rozancem i woskiem- dlatego tak pomyslalam. moja rada: chodź do kościoła, nie odwracaj się od Boga i wiary :) ;p

co robiłam na kursie ? aa więc po kolei było jakoś tak: 1) Medytacja - poznanie co to w ogóle jest medytacja, jakie przynosi korzyści, jak medytować aby znaleźć harmonię ze światem oraz był religijny aspekt medytacji 2) Wróżbiarstwo - nauka co to jest wróżbiarstwo, jak się je wykorzystuje, praktyka z użycia kart anielskich, tarota i runów 3) Jasnowidzenie - opisywanie snów, zajęcia z wahadełkiem, próby praktyczne 4) Interpretacja marzeń sennych - co oznaczają sny i ich poszczególne elementy, nauka zapamiętywania snów oraz ich interpretacji 5) Eksterioryzacja - techniki świadomego śnienia, jak można je wykorzystać, oraz o podróżach poza granice swojego ciała Ten kurs robiłam kilka lat temu

dobra wracając do autorki tematu to muszę powiedzieć że ten opis powtarzających się koszmarów i mówienia przez sen jest bardzo niepokojący:( :(