Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość provo za provo

dlaczego porovo, podszywy i topiki z kafe tak rzadko pojawiaja sie na mistrzach?

Polecane posty

Gość provo za provo

bardzo czesto sa duzo smieszniejsze niz te z samosi, ktore pojawiaja sie tam notorycznie. wstydzcie sie kafeterianie-posiadacze konta na mistrzach :(

Tez mnie to zastanawia, właściwie w każdym temacie znalazłoby się coś na mistrzów:)

Gość aztrafeeeell
10/10

Gość provo za provo
co za brak szacunku i wsparcia dla Matki Kafeterii :(

Gość provo za provo
tak samo na wiocha.pl a jesli juz sie pojawia, to wygrzebane z tasiemcow czy topikow sprzed lat przez jakiegos archeologa :(

Gość Metalucifer
jak dla mnie to dobrze. mistrzowie rozwalili juz niejeden fajny portal. teraz ludzie zamiast normalnie pisac starają się na siłę trafic na mistrzów. z drugiej strony - jak się komuś faktycznie uda komentarz to zataz stu piętnastu mu odpowiada "widzę,że próbujesz się dostac na mistrzów" kurwicy można dostac

Gość provo za provo
Metalicufer wlasnie na kafe nikt nie pisze zeby sie dostac na mistrzow bo nikt tego nie "zgłasza" tam :D nie ma takiego jak kafe drugiego forum :P ale dziwi mnie, ze tyle zajebistych tekstow zna tylko nasza kafe elita, a mogłby sie narod posmiac z nami :classic_cool:🖐️