Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik pospolitus

Wrześniowy termin obrony pracy licencjackiej, pytanie...

Polecane posty

Kiedy u Was wyznaczyli termin, jeśli broniliście sie we wrześniu? czy juz w czerwcu znaliście termin, czy wyznaczają go później, gdy już promotor widzi kompletną prace?

Gość keczup tott
we wrzesniu wstyd sie bronic

wstyd to kraść, mam prawo obronić sie do konca września :P Quis leget haec? dzięki.

bo ja mam taką lipe z tą pracą. pojade po prostu do promotora gdzies w lipcu bądź w sierpniu z kompletną pracą. on mi sprawdzi i dopiero wtedy powiadomi o wyznaczonym terminie prawda?

Termin to baby w dziekanacie ustalają, promotor co najwyzej Cie poinformuje kiedy jest.

czyli nie muszę sie przejmować tym, że jeszcze o niczym nie wiem. termin jest wyznaczany po sprawdzeniu kompletnej pracy tak?

Gość a czy na pewno jest
tak, że prace można złożyć w lipcu lub sierpniu? nie trzeba do konca czerwca aby przystąpic do obronby we wrześniu?

Gość wystarczy napisać podanie
do dziekana o pozwolenie na oddanie pracy we wrześniu... jakoś tak Prośba o przesunięcie terminu obrony pracy licencjackiej. Zwracam się z uprzejmą prośbą o zgodę na przesunięcie terminu obrony pracy licencjackiej pisanej pod kierunkiem .... na temat... Prośbę motywuję... a jak coś pytaj w dziekanacie

Gość zapytajnik pospolity
to trzeba pisać takie podanie? przecież indeks mozna zdać do konca września, więc czas na obrone tez jest do konca wrzesnia. to jak to w koncu jest? kurde jeszcze sie okaze, ze mnie skreślą bo żadnego podania nie pisałam

Gość przeczytaj regulamin
uczelni, tam jest określone. na mojej trzeba pisać podanie. i w ostatnim semestrze index trzeba oddać wcześniej

tam nie ma nic konkretnie o terminie, tylko tyle, że jesli sie nie zda pracy lic z indeksem w terminie dziekan moze skreslic z listy studentow. kuźwa poważnie na ostatnim sem. jest wczesniejszy termin do zdania wszystkiego niż wrześien?

na mojej tak. idź do dziekanatu, zapytaj u mnie termin do końca czerwca

z regulaminu: Rok akademicki rozpoczyna się 1 października i trwa do 30 września następnego roku obejmuje zajęcia dydaktyczne, sesję egzaminacyjną oraz sesję poprawkową. więc mam czas do konca wrzesnia? nie ma nic o ostatnim semestrze

fragment o pracy licencjackiej, nie o sesji

Student obowiązany jest złożyć pracę dyplomową nie później niż do dnia: 15 lutego, na studiach kończących się w semestrze zimowym, 30 czerwca, na studiach kończących się w semestrze letnim. Dziekan, na pozytywnie zaopiniowany przez promotora wniosek studenta, w uzasadnionych wypadkach może wyznaczyć późniejszy termin złożenia pracy dyplomowej.

Student, który zaliczył wszystkie przewidziane w planie studiów przedmioty (oprócz seminarium) i nie złożył pracy dyplomowej w terminach wskazanych przez dziekana lub jeśli pisanie pracy dyplomowej nie jest przewidziane programem studiów to student, który zaliczył wszystkie przewidziane w planie studiów przedmioty (łącznie z seminarium) i nie przystąpił do egzaminu dyplomowego w terminach wskazanych przez dziekana, zostaje skreślony z listy studentów. nie ma nic o konkretnych terminach, tylko tak ogólnie.

w takim razie polecam dziekanat. my widocznie mamy konkretniejszy regulamin;p

u Ciebie jest istotne to zdanie: 5. Terminy złożenia pracy dyplomowej przez studentów, tryb ich obrony oraz promotorów poszczególnych prac ustala i zatwierdza dziekan wydziału. w takim razie musisz się dowiedzieć na kiedy wyznaczony jest ostateczny termin. Uciekam i życzę powodzenia

Na ostatnim roku studiów student zobowiązany jest złożyć pracę dyplomową jeżeli pisanie jej jest przewidziane programem studiów. Na wniosek promotora bądź studenta dziekan może przesunąć termin złożenia bądź obrony pracy o jeden semestr. myśle, że jednak mam czas do konca września. piszą tylko o wniosku przelozenia o jeden semstr

dzięki, pa

Gość Dymecki
Mam pytanie czy jeżeli jestem na kierunku, który po moim roku został zamkniety, tzn jesteśmy już jedyną grupą na tym kierunku, po nas już nikogo nie ma, czy w takim wypadku muszę obronić się do 30 września ? czy moge np złożyć wniosek o odłożenie obrony o semestr ?

Gość gość
bron sie jak najszybciej, bo potem wladuja cie na mine z róznicami programowymi itp