Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxi

miłość na odległość

Polecane posty

Gość luxi

czy Waszym zdaniem ma szansę na przetrwanie.? mój partner wyjeżdża do pracy do Niemiec, ciągle go nie ma. zastanawiam się, czy taki związek ma sens...

Gość zastanawianie się jest
odpowiedzią

Gość konwalikas
mój trwał 3 lata i rozwalił sie a dzieliło nas zaledwie niecałe 200 km i wydawało sie ze nasza miłosc jest ponad wszystko i przetrwa wiecznie...a jednak odległosc to zniszczyła

Gość uytytyty
mnie dzieli 400km i od kilku lat i jestesmy razem, dzieki temu nie znudzimy sie soba tak szybko

niektóre pary mogą to przetrwać ale większość się rozpadnie! Ja z moim meżem mieszkalismy osobno tylko nie całe 5 miesięcy ale to byl najgorszy nas okres dodam ze mamy małe dziecko i było nam bardzo trudno a dzielilo nas tylko 200 km ale niestety wszystko sie psuło z czasem coraz wiecej kłótni pretensji niedomowien itp nie czekalismy dłużej i zamieszkalismy razem i jest znowu cudonie! Ale znam pary które 2 lata zyły z swoja ukochana osoba i sa do dzis, to zależy od zwiazku czy potrafia wytzrymac taka rozłąke

Gość sabinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja bylam w Polsce a moj facet wyjechal do Londynu... po 3 latach zwiazku... i co? po pol roku mu PRZESZLA TA MILOSC a ja glupia zostawilam prace szkole i pojechalam za nim... 2 lata tam zylam i mialam nadzieje na poprawe... no i nic... po 2 latach tu wrocilam poznalam kogos i juz jestem z nim ponad 2 lata, zareczona i szczesliwa:) ale co do tematu- ZWIAZEK NA ODLEGLOSC NIE MA SZANS.