Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mi sie wydaje ze skóra sie n

tutaj piszcie o swojej pielegnacji cery

Polecane posty

Gość a mi sie wydaje ze skóra sie n

wraz z dokladnymi markami kosmetyków 1 jakiego podkładu uzywacie 2 czym robicie demakijaz 3 jaki krem do pielegnacji 4 jakies zabiegi ekstra ?

Gość maszynayna
podkładu nie używam smaruję tylko kremem nawilżającym jak jest przesuszona używam tylko korektora na pojedyncze wypryski na noc smaruję je punktowo maścią czy czymś 2-3 razy dziennie przemywam twarz tonikiem na noc myję ją jakimś specjalnym mydłem do twarzy od czasu do czasu robię peeling czasami chodzę na mikrodermabrazję ale to rzadko

Gość provo za provo
1 jakiego podkładu uzywacie aktualnie zadnego, a tak to affinitone, oriflame, jakis manhattan... 2 czym robicie demakijaz oczy zmywam smietanka lirene (beznadzieja, nie kupujcie, nie moge sie doczekac az sie skonczy) a reszta twarzy woda + albo physiogel, albo dr scheller mleczko do mycia twarzy albo suhada zel do mycia twarzy albo alterra emulsja aloesowa do mycia twarzy a pozniej hydrolaty zamiast toniku 3 jaki krem do pielegnacji rano alterra aloesowy, pod oczy rival de loop revital lub cien med aloesowy lub alterra orchidea, wieczorem zel nawilzajacy rival de loop z wyciagiem z kaktusa + krem alterra orchidea na noc + olejek do twarzy sanctuary radiance boosting facial oil 4 jakies zabiegi ekstra ? peelingi z korundem, maski np l'biotica granat, aloes lub kolagenowa, zastanawiam sie mocno nad mikrodermabrazja i zamykaniem naczynek laserowym bo mam kilka to aktualnie, te kremy mi sie koncza i niedlugo bede innych uzywac

Gość provo za provo
a jak mi cos wyskoczy to olejek z drzewka herbacianego idzie w ruch

Gość miu miu19
Ja myje twarz żelem do twarzy z avonu z rumiankiem i makiem potem nakładam krem z tej serii podwójną warstwe jak mam mocno przesuszoną to nakładam najzwyklejszy nivea a, jak mi się przypomni to czasem nałoże maseczke z tej seri co żel i krem z avonu. Podkład rozświetlająco-antystresowy bardzo cieniutką warstwe ;p Mam 19 lat i cere głaciutką jak pupa niemowlaka ale, to zasługa tego że nie robie sobie mega tapety i nigdy się nie opalałam ;)

Gość provo za provo
olejke z drzewa herbacianego pomaga, mi pomaga. i ten olejek do twarzy tez, tak samo mozna wyprobowac z wiesiolka oeljek do twarzy przy tradziku chociaz jeszcze nie uzywalam ale sie juz zaopatrzylam ;) olej tamanu tez leczy tradzik, jesli nie masz cery naczynkowej to olejek z lawendy tez leczy tradzik

Gość provo za provo
zabilam topik :O