Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graboszka

emmi mariage arte

Polecane posty

sprzedam suknię ślubną emmi mariage wraz z bolerkem oraz halką, rozmiar 36/38.W salonie zapłaciłam za wszystko 3990zł sprzedam za 2400zł

Gość chyba nie jestes powazna
suknie sprzedaje sie za 1/3 ceny jak dostaniesz za nia max 1500 to bedziesz sie cieszyc laska ja kupuje nowiuska piekna koronkowa sprowadzana ze stanow za 2 tys a ty tu uzywana proponujesz za 24000 kazda laska bedzie wolala kupic nowa i szyta na nia

Gość wolne żarty
suknie emmi mariage są naprawdę piękne i nikt nie dziwi się że ktoś wydał na nią 2 tys. to potem ma rację że chce ją sprzedać w tej cenie np/2tys.

Gość Jeszcze Panna:)
Ja jestem zainteresowana zakupem sukni Emmi Mariage model Marabu:) rozmiar 36-38 z naciskiem na 36:) Proszę o informacje jeżeli taką będziecie mieć:) woj. Śląskie

Gość blandi
Na kiedy potrzebujesz suknie Marabu?? Właśnie dziś ją zakupiłam i jestem z woj. Śląskiego.

Gość Jeszcze Panna:)
Ślub mam dopiero w przyszłym roku ale jestem zainteresowana odkupieniem oczywiście za rozsądną cenę:)

Gość blandi
To może podaj adres email albo nr gg lepiej to pogadamy ;)

Witam; Również poszukuję sukni Marabu. Suknia w rozmiarze 38 na wzrost 175+niski obcas najlepiej z województwa małopolskiego lub śląskiego. Potrzeba na październik 2012.

Gość magdunia_kolano
Witam, ż mam do sprzedania suknie Emmi Mariage Arte rozmiar 40-42 na wzrost 176 cm. Suknia zrobiła oszałamiające wrażenie, wszyscy byli zachwyceni - na żywo wygląda jeszcze piękniej ponieważ materiał delikatnie mieni się w słońcu, na zdjęciach z trenem wychodzi genialnie Suknia jest koloru ecri, mam do niej jeszcze welon podobnie obszyty co kwiaty na sukni oraz kwiat do włosów taki sam jak na sukni. Halka niestety zaginęła w akcji :) chętne Panie proszę o kontakt na adres mailowy: kolano.magda@gmail.com - mogę podać dokładniejsze wymiary na jakie suknia był szyta oraz zdjęcia - pani krawcowa w salonie powiedziała, że bardzo łatwo można ją przerobić na inną sylwetkę. Suknia jest już wyprana i gotowa na kolejny ślub :) Pozdrawiam, Magda

Gość marabu
witam. Będę miała do sprzedania tę suknię. Ślub mam w sierpniu 2012. Mój rozmiar to 36/38, 165+10,5 cm . Będzie w komplecie z bolerkiem (bolerko cieniutkie jak mgiełka ,przy rękawkach obszyte tym samym haftem co suknia) Jestem z woj. śląskiego.

Gość nocrash
Mam do sprzedania suknię Marabu wraz z halką i futrzanym okryciem "z norek" . Rozmiar 40-42, na Panią z większym biustem, na wzrost 170cm + 5,5cm obcas. Posiadam do niej doczepiane ramiączka (obszyte taką samą koronką jak góra sukni). Woj. Zachodniopomorskie

Gość Klaudusiiaaa
Kupie suknie slubna emmi mariage marabu na wzrost 172 + maly obcas na sierpien 2012 Prosze o odp na maila klaudiaprzytula@onet.pl

Gość jassmini
Witam, mam do sprzedania suknię Marabu, rozmiar 36, ma regulowany gorset więc można ją dopasować. Szyta na wzrost 168 + 6 cm obcas. Suknia ma wszyte wkładki push up, które ładnie podkreślają biust (można je szybko zdemontować)Suknia jednoczęściowa, ma wszyte cieniutkie ramiączka tak awaryjnie (chowane);) ale jest bardzo wygodna w tańcu, cudnie się kręci i trzymała sie przez całe wesele, bez nerwowego podciągania, o ramiączkach mogłam zapomnieć. Do sukni dodaje halkę na 3 kołach, suknia się na niej pięknie prezentuje. Dorzucam satynowe bolerko z krótkim rękawkiem. Mogę dodać również skórzane białe buty rozmiar 38, małe 39, które są baaardzo wygodne. Suknia jest naprawdę czarująca. Woj. śląskie. Mój mail jassmini008@gmail.com.

Gość Emili17777
Witam, w czerwcu mam ślub i pilnie poszukuję sukni marabu. Czy któraś może miała będzie do sprzedania z woj. pomorskiego? Mój rozmiar to 36/38 i 170 cm wzrostu + 5-7 cm obcas Dzieki :)

Gość gość
ja była bym zainteresowana suknia marabu rozmiar 36-38 z woj opolskiego lub mozliwością przymiarki w opolu. I oczywiście w rozsądnej cenie

Gość sylwuska140
Poszukuję sukni ślubnej Emmi Mariage model MARABU białej, w rozmiarze 36 i rozsądnej cenie. Ślub dopiero w czerwcu 2015 ale juz mam ten model na oku, Najlepiej woj podkarpackie, ewentualnie okolice obok. Proszę o kontakt sylwuska140@o2.pl

Gość gość
Witam, potrzebuje sukni emmi mariage marabu białą, rozmiar 36-38 , wzorost 170 + 5-10 cm obcas. Okolice Wrocławia, dolnyśląsk

Gość gość
witam, kupiłam w salonie we Wrocławiu suknie emmi mariage marabu, Rozmiar 36/38 długość na wzrost 175 około. W lipcu mam ślub. Później chetnie sprzedam suknie za rozsądną cene. misztalmarta@o2.pl