Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Kobiety poniżej 154-155cm to nie kobiety!

Polecane posty

Te powyżej 155cm to już w miarę wyglądają, ale poniżej ... maskara :O Jak mutanty jakieś. Jak one się prezentuja przy młodych dziewczynach 170 parę cm ... Na taką zawsze będą patrzeć z góry i z pobłażliwym uśmiechem, a teściowie będą krzywym okiem patrzeć, że syn znalazł sobie jakąś chorowitą, niską jędzę :D Z moich obserwacji wynika, że najlepiej prezentują się dziewczyny w granicach wzrostu 166cm - 172cm mniej więcej tyle. Takie małe karakany , to człowiekowi aż sie nie chce gadać z nimi :O Musi się męczyć taka cała życie w obcasach, zazwyczaj jakaś patologia niedozywiona, znam pełno takich niskich, brzydkich, niewychowanych, wulgarnych dziewczyn🖐️

Gość IMO13831
Ty stara dupa jesteś! I młodego fagasa wykorzystujesz...

Gość to nie kobiety
to kobietki, kobieteczki

Gość johnybravo85
dla mnie ponizej tak 167cm to nie kobiety tylko wytwór-wybryk

Gość dorotayyyyyyyy
bazinka, masz racje,ale co,zabić się mają ?

Gość miu miu19
bazinka mam 165cm wzrostu nie chodze na mega szpilach i wcale nie uważam się za człowieka gorszej kategori na powodzenia woooooogóle nie narzekam ;p

Gość 9384928490
hej, ty naprawdę dziecko masz??? bo głupia jesteś jak 10- letnia smarkula?

Gość nareszcie lato
Onie nie zgadzam się ,wielu facetów marzy o takiej małej myszce ,dużżżżżżżżo niższej od siebie nie wiem z czego to wynika ????? Te wysokie to owszem omiotą wzrokiem ale u mnie w pracy jest taka babeczka koło 30-stki wzrost 155 ,ma takie powodzenie że te wysokie i chude najchętniej by ją zjadły i.........jest zwyczajna naturalna ,zadbana a nie plastik fantastik :)

miu miu19 A kto ci każe chodzić w szpilkach przecież wysoka jesteś i ciesz się z tego oco ci chodzi :O

Gość ubawilam sie jaka trzeba byc
sfrustrowana i zakompleksiona kobieta zbey cos takieog napisac i jeszcze z gonwiarzem 7 lal mlodszym co rowiesnicy maja odraze do takiej baby jak ty tylko gowniarz sie na ciebie rzucil bo jeszcze glupi i mlody ?? widac ze to na ciebie patrza z gory a nie na te inne osoby ze to sie tak zlaisz

A, zapomniałam dodać, że nie dot. kobiet po 50-tce. Kiedyś były inne czasy i ludzie nie mieli dostatecznego pożywienia, np. babcia moja ma ok. 155cm, ale to się jak wiadomo nie wlicza :) Choć w sumie takie 150 cm to wyglądają jak stare babcie :P

ja mam 170 cm wzrostu i chciałbym żeby kobieta była ode mnie niższa przynajmniej 5cm więc mi to nie przeszkadz. Nie wiem dlaczego autorka twierdzi ze jak kobieta jest niska to tez "brzydka niewychowana i wulgarna" przeciez to myslenie na poziomie przedszkola

Gość 9384928490
sama jesteś stara, co ty masz w głowie że piszesz takie bzdury? Gdzie pracujesz, w spożywczaku za ladą?

Ja mam 157 cm i nie czuje się wybrykiem natury. Ubieram się kobieco, chodzę na szpilkach i mi z tym dobrze. Zbieram dużo komplementów i wcale nie czuję sie gorsza z tego powodu. Poza tym mój wzrost raczej moją winą nie jest więc radzę sobie z nim jak mogę. Czytaj pogodziłam się z tym ale mam mnóstwo innych atutów :)

Gość bo bazinka chodzi do przedszko
la wiec mysli jak kilkulatek :P

Gość Michał 1987
Po przeczytani twoich wpisów absolutnie się z tobą nie zgodzę . Uważam osobiście że niskie kobietki są bardziej naturalniejsze a nie tak jak zapewne plastik bo kto by poleciała na tak starszą kobietę o 7 lat niż nie jakiś młody niedoświadczony gówniarz .

Gość 9384928490
Nie wiem dlaczego autorka twierdzi ze jak kobieta jest niska to tez "brzydka niewychowana i wulgarna" przeciez to myslenie na poziomie przedszkola to sa tzw. instynkty przetrwałe, z czasów jak biegaliśmy z maczugami. Kiedyś wzrost był głównym wyznacznikiem statusu- osoba wyższa była silniejsza i mogła łatwiej obronic się przed drapieżnikiem. Im bardziej prymitywne społeczeństwo i niższa inteligencja, tym silniejsze te instynkty - jak u autorki... :p

Gość miu miu19
Jesteś zakompleksiona ;p

muffinkaa Czytaj ze zrozumieniem. Powyżej 155 cm to już normalnie się wygląda, ale przecież 150cm to małe to takie że szok, fotelik trzeba mieć jak się ma poniżej 150cm :) Ty masz już prawie 160 cm więc jest ok :)

hehe Tobie chyba jakaś niska dziewczyna zaszła za skórę.... Ja mam 154 i nie uważam, że jestem niekobieca. Wręcz przeciwnie. Nie mam stopy 40ki ani nosa wielkiego jak stąd do Abudabi . Czuje się atrakcyjnie i nigdy wzrost mi w niczym nie przeszkadzał. A zdarzało się że był nawet atutem.

Gość bazinka,zanim
cos powiesz,to pokaz ryj bo na pewno masz paskudny i zazdroscisz,ha ha ja mam dokladnie 155 cm,dobra figure,duzy cyc i ladna buzie i mam duze powodzenie,oprocz tego zamoznego i przystojnego meza 182 cm wzrostu nigdy nie mialam problemow i kompleksow-bo nie mialam na to czasu a i zawsze bylam podrywana i w zwiazkach z wysokimi facetami musisz byc bardzo zakompleksiona,zal mi cie

Gość ja tam nie mam nic
przeciwko małym i dużym - ale jest jedna prawda - że te małe to przeważnie wredne - jakoś muszą pewnie walczyć o swoje miejsce w życiu, skoro nikt ich nie zauważa

Ostatnio czytalem artykul na onecie gdzie podsumowano badania statystyczne w pewnym miasteczku w usa na przestrzeni kilkidziesieciu lat i naukowcy doszli do wniosku ze przyszle pokolenia kobiet beda coraz nizsze i grubsze a mezczyxni coraz wyzsi. Wynika to z faktu ze oile wysokie szczuple kobiety sa postrzegane jednak dobor nie ma tu az takiego znaczenia jak w przypadku mezczyzn bo faktycznie kobiety wola wysokich i kazdy to wie. W przypadku kobiet kluczowa role odgrywa plodnosc kobiety niskie i grubsze sa zdrowsze i maja wiecej dzieci pozatym wczesniej maja pierwsza miesiaczke i pozniej przechodza menopauze a te dwie cechy sa z duza dokladnoscia przekazywane corkom niekiedy nawet co do miesiaca.

do ciekawyniepijekawy -----> ja z kolei słyszałam opinie , że każdy mężczyzna jeśli ma wybór między kobietą z szerokimi i wąskimi biodrami, to zawsze wybierze tę która ma szersze. Dlatego , że ta kobieta zapewni mu potomstwo, i tak podobno mężczyźni są zaprogramowani przez naturę , że szerokie biodra są bardziej pożądane. Kobieta jeśli ma wybór między wyższym i niższym facetem, podobno zawsze wybierze tego wyższego. Dlatego , że jego wzrost ma znaczyć o silnych genach, za czym idzie zdrowe potomstwo. :)

Gość bazinka,zanim
muffinka dokladnie tak to pewnie jakis maszkaron zreszta trzeba byc debilem wypisujac takie bzdety bo -jak wiadomo na wzrost nie mamy zadnego wplywu,wiec co za duzy czy za niski ma sie rzucic z wiezowca?

do ciekawyniepijekawy -----> ja z kolei słyszałam opinie , że każdy mężczyzna jeśli ma wybór między kobietą z szerokimi i wąskimi biodrami, to zawsze wybierze tę która ma szersze. te wszystkie wyliczenia miałaby sens gdyby kobiet było kilkakrotnie więcej niż facetów i te brzydkie byyby skazane na wyginięcie. A ludzie w większości ładni czy brzydcy zakładają rodziny. Dziwne że naukowcy na to nie wpadli. No i nie podlega dyskusji,że co pokolenie to znacznie wyższe- winę ponoszą pasze jakimi się tuczy obecnie bez umiaru zwierzęta- nafaszerowane hormonami.

Prazynka wlasnie tak jest i sprecyzowalbym ze nie o szerokosc tu sie rozhcodzi a o proprorcje bioder i talii. Tylko ze statystycznie wychodzi tez ze nizsze maja liczniejsze potomstwo. Czyli wzrost tez ma jakies znaczenie.

Gość herouina9898
Ja mam 179 i pragne jeszcze urosnac ;)

pupa pasze nie maja wplywu na dziedziczenie wzrostu czlowiek moze sie nawpierdalac hormonow a jego dzieci i tak beda niskie jesli sie nie na jedza tych hormonow za swojego zycia w bardziej rozwinietych miejscach czyli w ameryce gdzie robionoi badania poprawa warunkow zycia i jakosci zycia nie ma juz takiego znaczenia na wzrost kolejnych pokolen bo tam te warunki od dawna sa juz dobre Moze to ze kobieta po misiaczce przestaje rosnac ma tu jakies znaczenie. bo np. waga ma wplyw na miesiaczke.