Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Kobiety poniżej 154-155cm to nie kobiety!

Polecane posty

Gość kfkkgg
a tam pierdolicie, kazda moze miec faceta i powodzenie, niska i wysoka, nie ma tak ze ktos jest lepszy

Gość lalalalalallalalllllllllllla
a ja mam 180 cm i jestem szczupla i na twarzy pasztetu niby nie ma ale jakos furory nie robię.. mysle ze ani zbyt niski ani zbyt wysoki wzrost atutem w zyciu nie jest chyba ze sie chce zwracac na siebie uwage ciekawskich gapiów ale to na poziomie np zaintereswoania ktore wzbudza dajmy na to kobieta z wąsami czy dwuglowy pies czy cos.. ja tam uwazam ze najlepiej mają ci co wygladaja przeciętnie i takiego tez -przecietnego, sredniego wzrostu są.. wszytskie ekstrema niestety czesto dzialaja na szkodę biednej zbłąkanej istocie ktorą zesłano na ten swiat w takim a nie innym opakowaniu.. :( ja to bym chciala zeby wszscy wygladali bardzo podobnie.. byloby moze i nudno ale nie byloby kompleksow, poczucia nizszosci, niedowartosciowań.. i bylo by fair, kazdymialby rowny start i rowne szanse w roznych aspektach zycia.. niestety zycie jest nie fair i ktos kto je nam zorganizowal musial byc niezlym sadystą.

pupa pasze nie maja wplywu na dziedziczenie wzrostu czlowiek moze sie nawpie**alac hormonow a jego dzieci i tak beda niskie jesli sie nie na jedza tych hormonow za swojego zycia w bardziej rozwinietych miejscach czyli w ameryce gdzie robionoi badania poprawa warunkow zycia i jakosci zycia nie ma juz takiego znaczenia na wzrost kolejnych pokolen bo tam te warunki od dawna sa juz dobre nie wiem jak z dziedziczeniem wzrostu, ale ilosc tych gówien w jedzeniu rosnie i z tego powodu kolejne pokolenia będa coraz bardziej przerośnięte. zreszta to nie prognozy, ale fakt. W ameryce to ciężko nazwac jedzenie dobrym.

No cóż mężczyzni wybierają podświadomie kobiety z szerszymi biodrami. A dokładniej liczy się stosunek obwodu talii dzielonego przez obwód bioder. Najbardziej porządany i bliski ideału dla mężczyzny jest stosunek wynoszący 0.7 :)

Gość kfkkgg
tez mam 180cm i co z tego??? masz po prostu kompleksy, ja tam sie mam dobrze

Gość kfkkgg
ale czasem takie piekonosci siedza same, a jakas brzydka grubaska ma przystojniaka, roznie to bywa...

kfkkgg ale czasem takie piekonosci siedza same, a jakas brzydka grubaska ma przystojniaka, roznie to bywa... prawda.

Gość kfkkgg
poza tym nie rozumiem czemu tu jest taka nagonka na wzrost, na ulicy tez tak podchodzicie do wysokie osoby i nazywacie ja mutantem, a niska karlem, he???

a ja nie bo czesto spotykaja mnie ztego powodu niedogodnosci - np . w autobusach nie moge sie wygodnie rozsiasc bo ma za dlugie nogi i sie cisnę i garbie bo oparcia nie pasuja do mnie.. przy stole jak siedzą ludzie wokol mnie nizsi musze sie garbic zeby patrzec im w oczy jak mowie a nie ponad ich glowami , to samo jak rozmawiam z kims stojąc. . mam wiele kolezanek ktore maja po 150 cm wlasnie, zeby mi sie wygodnie z nimi rozmawialo to musze usiasc bo inaczej sie musze garbic.. wielu fajnych facetow nie zwraca na mnie uwagi bo wolą nizsze drobne kobietki bo to jendak jest bardziej kobiece.. ja tez nieswojo czuje sie przy niskich facetach wiec nawet jak jest fajny to odpada w kategoriach damsko meskich wiec mam mniejszy krąg potencjalnyc facetow do wyboru.. poza tym mam duzy nr buta - nawet fajne fasony w numerze 41 nie wygladaja juz tak fajnie, do tego musze zapomniec o szpilkach caly czas moge chodzic jedynie na plaskim bo inaczej czuje sie jak guliwer.. to są tylko fakty ktore sprawiaja ze czesto nie czuje sie zbyt dobrze, mniej kobieco.. wiec nie są to kompleksy a zwykle uswiadomione niedogodnosci.. oczywiscie czy ktos ma 145 czy 190 cm to musi z tym zyc i juz ale prawda jest taka ze w zyciu spolecznym jednak latwiej maja ci co niewyrozniaja sie zbytnio..

Gość kfkkgg
lalala, ty chyba mloda jeszcze jestes. ja tam szpilki zakladam i sie nie garbie, z facetami tez nie bylo problemu nigdy, od 4 lat mezatka :)

niestety nie taka mloda.. 27 l ;p ogolnie to nie siedze i nie narzekam dzien w dzien ale jak sie nad tym dluzej zastanawiam czasem to faktycznie wydaje mi sie ze z moim wzrostem jest mi bardziej pod gorke często ;p no ale jakos tam sie zyje.. ;)

No a jak facet ma dajmy na to 160cm wzrostu to tez ma przejebane bo kobiety wybieraja wyzszych od siebie wtedy czuja sie bardziej kobieco a facet wydaje sie bardziej meski a nawet podniecajacy. No i tedy co facet moze startowac jedynie do kikunastu procent kobiet.

Gość kfkkgg
lalala, o to jestes w moim wieku :) moze przez brak faceta tak sie czujesz, musisz siebie pokochac, z kazdym wzrostem mozna fajnie wygladac, znajdz sobie wysoka przyjaciolke to nie bedziesz musiala sie schylac :)

zgadza sie z tym ze niski facet tez nie ma latwo.. ale jak ma sie odpowiedni charakter to pewnie u duzo mozna zdzialac.. np ten caly Czesław co śpiewa ;p przeciez on jest malutki ale podobno zmienia laski jak rekawiczki.. zreszta nawet ja sie nie dziwie czemu ;p co do wysokich przyjaciolek, ja nie wiem ale do tej pory najlepszy kontakt mialam z nizszymi kobietkami. moze cos w tym jest, moze niskie kobiety sa bardziej kontaktowe??? hmmm moja smiala hipoteza hihi ;p

lalallllla z takim wzrostem powinnas to wykorzystac i zrobic kariere modelki.

Gość rererere
mam dokladnie 150 wzrostu i nie zauwazylam zeby ludzie sie na mnie jakos gapili zawsze jak bylam z facetem, to byl on wysoki i mial dosyc dobra pozycje w spoleczenstwie. nie szukalam takich, samo tak wyszlo, pewnie moje IQ ma tu cos do rzeczy owszem, jak dziwadlo bywalam traktowana ale w podstawowce autorka watku jest tania prowokatorka albo po prosru intuicyjnie czuje ze ja jej smarkacz puszcza kantem z kims mojego wzrostu co dziwne nie jest, bo wlasnie wsrod drobinek najczesciej mozna znalezc naprawde sliczne buzie. Drobne dziewczyny sa niesamowite, maja wdziek i elegancje, budza bardzo cieple uczucia u mezczyzn Nie mam nic do wysokich dziewczyn, bo te z kolei wygladaja jak modelki ale wielu wspanialych mezczyzn mowilo mi ze wlasnie moj wzrost ich ujal Z podstawowki wynioslam kompleksy ale ci wszyscy zauroczeni mna mezczyzni szybko mnie z nich wyleczyli i dzisiaj wiem ze moj wzrost jest atutem :):):) a nie wada! ;) jak przez kogos przemawia zawisc to oczywiscie bedzie zaprzeczal ..

Gość Prinzesska27
Kolejny durniasty temat. Ja mam 153 .....

Gość to karakany
to karakany

rererere Hahaha! To żeś sobie posłodziła :D Mój facet w życiu nie poleciałby na takiego mutanta 150cm:D:classic_cool: dobre 🖐️

Gość ja tam nie uwazam
zeby niski wzrost w czymś przeszkadzał. Sama mam 170cm i to zdecydowanie za dużo, ponieważ uwielbiam szpilki, a takich 14cm to niestety niegdy w życiu nie będzie dane mi założyć:(

Gość Keigo
A ja bym chciał dużo niższą o siebie choćby ze względu na to że sam jestem krasnalem (173) a co o tym sądzą inni... w dupie mam co sądzą inni...

Gość Keigo
a tak swoją drogą to nie mamy żadnego wyboru w tym jak wysocy będziemy po to nas tak stworzono małych i dużych żebyśmy się odpowiednio dobrać mogli...;p

Gość ....co za temat........
widać że to pisze jakaś zakąpleksiona baba piszę!! może na Ciebie nikt nie leci i teraz chcesz poniżać innych!! ja mam 155cm i z tego powodu wcale nie jest mi źle!! mój facet ma 175cm i jest dobrze bo chociaż mogę przy nim ubrać buty na obcasie i nie martwić się że będę od niego wyższa!! więc sobie daruj takich durnych tematów!!

Gość po co dzieci kremem
hm ale bzdety

" A podobno u dziewczyn które jadły dużo drobiu , rozwijały się duże piersi." Też o tym słyszałam. Chodziło o hormony, którymi ten drób był faszerowany.6