Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynowy karabińczyk

POMOCY - JAK ZAPRASZAĆ ???

Polecane posty

Hej, Bardzo proszę o szybką odpowiedź, co sądzicie: jak należy zaprosić na ślub koleżanki, które niedawno wyszły za mąż? Czy na ślub w ogóle zaprasza się pary? Przecież ja nie znam ich mężów, to są dość dalekie koleżanki, nawet nie bardzo pamiętam jak mężowie się nazywają..... ale z drugiej strony żeby nie było obrazy, wiecie... ;) Tak samo kolega, który ma ślub wprawdzie przede mną, ale będę go niedługo zapraszać - też nie wiem, samego mam go zaprosić?

Gość jak mozna zaprosic kolezanke
bez meza ?? kuzwa ja nie wiem skad sie biora tacy ludzie

:O one mnie zaprosiły na śluby jakoś bez narzeczonego.... To co, jak się jest w małżeństwie, to już się stanowi jedną osobę? Ja nie znam ich męzów i nie sądzę, żeby byli zainteresowani ślubem osoby której nie znają. Nawet nie wiem jak się nazywają. Nie chcę strzelić gafy, ale zdrowy rozsądek podpowiada mi: "bez przesady". A kolega, który bierze ślub w lipcu? (ja w sierpniu). Co, mam wpisać też jego narzeczoną, mimo że na oczy jej nie widziałam?

Gość Pasli Obieda
Zapraszam adama małysza na moje wesele niech przyjedzie tym zejebistym samochodzikiem i zadriftuje

Gość ejbisi86
No ale chodzi Ci o zaproszenie na sam ślub (do koscioła) czy na slub z weselem? Jak na sam ślub to mozesz spokojnie zaprosic samą koleżankę, a jak z weselem to oczywiscie razem z osoba towarzyszaca.