Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatiKaja

To straszne...

Polecane posty

Gość KatiKaja

To straszne, gdy siedzisz samotnie w czterech ścianach i próbujesz odnaleźć jakiś sens istnienia i nic poza tym, co się już stworzyło (dzieci) nie przychodzi do głowy. To straszne, że ludzie nie widzą wołania o pomoc, do czasu, aż ktoś nie wykrzyczy im tego w twarz. To straszne, gdy chcesz być tylko wysłuchany a nie chce słuchać nikt.

Gość KatiKaja
Dzięki.

Gość KatiKaja
Mam wiele problemów. Teraz mi się to wszystko skumulowało, siadam nerwowo. Nie potrafię znaleźć czegokolwiek, co mnie cieszy.

Gość KatiKaja
Mam 25 lat.

to może psycholog? aczkolwiek ja w nich nie wierzę, ale może Tobie pomoże Kasiu :)

Idz na spacer do lasu, codziennie na godzinke, po 2 tyogdniach powiedz co ci sie w tym nie podobalo.

Gość KatiKaja
Psycholog raczej zbędny bo znam powody swoich stanów. Eliminacja ich jest trudniejsza. Psycholog nie cofnie czasu, nie rozwiedzie się za mnie, nie urodzi za mnie niepełnosprawnego dziecka, nie przeżyje tego, co ja.

Gość nareszcie lato
Tak bo tylko ty jesteś taka nieszczęśliwa nikt inny:( Ileż to kobiet za późno się rozwiodło(ale rozwiodło choćby ja) ileż to kobiet rodzi niepełnosprawne dzieci,ileż to kobiet czeka latami na dziecko i w końcu udaje się !!! A za chwilę okazuje się że dzieciątko ma nowotwór ,to są tragedie.KOBIETO TY IDŹ DO TEGO PSYCHOLOGA BO MOŻE JAK TOBĄ POTRZĄŚNIE TO SIĘ WYRWIESZ Z TEGO MARAZMU.Masz lub popadasz w depresję i widzisz tylko siebie ,swoje nieszczęście ,swoje klęski .Już tu kiedyś pisała na ten temat .Nie jesteś pępkiem świata,wiem że to ostre słowa ale...........czas się wziąć w garść PSYCHOLOG A NAWET PSYCHIATRA NIEZBĘDNY I TO NIE ŻADEN WSTYD. Leczy się core serce leczy się nadciśnienie,leczy się kręgosłupy i wszystko co boli i leczy się też duszę weź to sobie do serca i przestań użalać się nad sobą .DO LEKARZA.

Gość nareszcie lato
Skąd ty możesz wiedzieć że PSYCHOLOG JEST TU ZBĘDNY???????????? Byłaś ,próbowałaś?????????? Masz siłe użalać się tu na los a nie masz siły albo nie chce ci się iść do psychologa.Uwierz mi psycholog potrafi zdziałać cuda dla duszy .Nie wiem czy to do ciebie dotrze.:(

Gość KatiKaja
Gratuluję spokojnego sumienia i braku zmartwień. Najbardziej jednak gratuluję rezolutności i braku pytań. Opinie zawsze łatwo wydawać.

Gość KatiKaja
Oooo tak juz mi lepiej....przeszła mnie ogromna fala wewnętrznej radości...potężny zastrzyk przeciw-depresyjnej serotoniny....swoisty palec boży.I to wszystko po obejrzeniu tegoz jakże egzotycznego wideo z ulicznych gier i zabaw!!!:):):):)

Gość rererere
niesamowite bo mnie ten film zdolowal... ale moze to rzeczywiscie zabawny filmik moze np nie ma sensu tak powaznie podchodzic do faktu ze wkrotce mnie ktos tak potraktuje na ulicy sprobuje tak na to popatrzec ciagle sie czegos ucze ;)