Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapach denaturatu w powietrzu

Szłam dziś przez miasto w spódnicy i podleciało jakichś dwóch

Polecane posty

Gość rererere
mam pytanie, dlaczego jak przy tym oburzajcym filmiku dokladnie w minucie 01:07 chce sobie zrobic dobrze a potem podzielic sie ta info z kolegami i kolezankami na kafe to musze miec pomarancozwy nick? czemu Polacy tak malo rozmawiaja o seksie?

Gość Johnny Hovie b
::D:D:D:D:DMadzia:D:D:D:D:D:D

Gość rererere
dziekuje Madziu, a uzywasz tego?

Gość Johnny Hovie b
:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Madzia Aspazja ---> Taser jest dopuszczony do obrotu w Polsce, ale kosztuje kilka tysięcy i trzeba przejść obowiązkowe szkolenie 🖐️

Gość agata cze-wa
ale chamstwo na tym filmiku ! :(

Ja siedzialam kiedys z kolezanka na lawce na ratuszu,podbiegl do mnie gnojek i zlapal za cycki,krecil nimi i caly czas trzymal przez jakies 2 minuty,wszyscy sie patrzyli a ja nie moglam go od siebie odczepic..kompromitujaca sytuacja ale z persektywy czasu..smieszna;)!wiec sie nie przejmuj i nie rob problemu. trzymaj sie.

Gość fsdgftert
a moja siostra przy mnie miala takie cos, ze szedl na przeciwko niej jakis facet po piwie/ach i lekko ja uderzyl w pipke, miala spodniczke..lub mocna ja dotknal tam..bylo wokol pelno ludzi.

Gość rererere
hmm fajnie, nie wiem czy autorka tematu to czyta ale mnie bardzo pociesza ze sa dziewczyny ktore nie widza w tym problemu i dla ktorych takie traktowanie nie jest powodem do wstydu Rok temu latem szlam rano ulica, mialam spudniczke i tez jakis facet mijajac klepnal mnie w pipke caly poranek przeplakalam, a mialam wtedy spotkanie biznesowe z filia z wegier 2dziewczynami i nic im nie powiedzialam, czemu mam lzy w oczach, strasznie glupio wyszlo bo moze by zrozumialy a tak to wyszlam na jakas nienormalna Ale przygotowalam sobie tekst, otoz mlodo wygladam i moglabym zawsze wolac za takim facetem ktory mnie klepnal cos w rodzaju ooo to pedofil idzie, cale dziecinstwo mnie wykorzystywal tylko troche glupio brzmi wiec pracuje nad lepszym tekstem