Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majunia 159

Zsunieta prezerwatywa

Polecane posty

Gość Majunia 159

Witam serdeczenie. Potrzebuje porady. Moje cykle sa nieregularne, ostatnio podczas stosunku z moim narzeczonym gdy wychodzil ze mnie zsunela sie prezerwatywa jednak jej czesc wystawala na zewnatrz i od razu byla wyciagnieta. Nastepnie bardzo dokladnie umylam sie. Nie sadze zeby cokolwiek wyleciało zwlaszcza ze gumka byla cala. Jednak teraz jest juz 34 dzien cyklu a okresu brak, tylko delikatne pobolewanie podbrzusza. Dodam ze ostatnio mialam bardzo duzo stresu i malo jadlam . Czy duze jest prawdopodobienstwo ciazy? Wariuje juz.

Gość Majunia 159
Nikt nie pomoże?

moim zdaniem nie masz sie czego bać.... jezeli twoj narzeczony zauwazyl ze sie zsunela i nie dotknal cie tam mokrym penisem to do zaplodnienia nie doszlo.... w takich wypadkach jak masz obawy kup tabletki 72 godz po stosunku jezeli podejzewasz ze cos moze sie stac... do zaplodnienia dochodzi po 72 godz i po to sa te tabletki- prostrzy sposob?- podmyj sie gorącą wodą ale nie ukropem hehe

Gość Majunia 159
Tylko że ja z reguły bardzo panikuje w tej sprawie.. Całe szczęście że ona wystawała ze mnie i od razu była wyciągnięta. A jak sądzisz 4 kg mniej w niecałe 2 tygodnie i stres może przesunąć miesiączkę?

no pewnie..... duzo stresu i utrata wagi jak najbardziej wplywaja na wystapienie okresu... niektore kobiety sa bardziej lub mniej wrazliwe na takie aspekty... nawet przez zmienna pogode moze sie przesunąc

Ja pani wasza?? co to za nick?? haha prosze cie nie osłabiaj mnie dziecino:) z tego co wiem to udzielasz sie na kafeterii tylko po to by sie z ludzi nasmiewac i pierdolic glupoty.... haha jestes załośne i lepiej pal stąd wrotki psycholko

Gość Majunia 159
Czyli sądzicie że za bardzo panikuje? I mam wyluzować...

Gość Majunia 159
Hallo! Dziewczyny, wypowie się któraś...

Gość Majunia 159
I jeszcze jedno pytanie, czy jeżeli spóźnia się okres to znaczy że owulacja się przesunęła?

Gość Majunia 159
Nikt nie potrafi mi pomoc?

Ja kiedyś miałam taki przypadek z moim chłopakiem, że podczas stosunku gumka się zsunęła, a my nawet tego nie zauważyliśmy.. potem dopiero jak wyjął okazało się że jest ona we mnie.. w dodatku wszystko wypłynęło.. Tak się zestrachałam że jestem w ciąży jak nie wiem.. byłam panicznie tego przekonana.. tym bardziej że okres mi się spóźniał.. wielka była ulga jak po 3 dniach wszystko wróciło do normy.. ale pamiętam ten strach bardzoo dobrze.. U Cb jest mniejsze ryzyko więc nie ma co się martwić i przejmować;)

Gość Pyutajacaaaa12
Nie masz się co przejmować. Ja z własnego doświadczenia wiem, jak to jest mieć stracha. Kiedyś chłopak kochał się ze mną bez zabezpieczenia. Co prawda wyszedł zanim skończył, no ale strach jest, a to gwarancji dużej nie daje. Tak czy inaczej, okres spóźniał mi się ponad 2 tygodnie więc same rozumiecie. Ciąża jak nic. Dwa testy robiłam, dwa negatywne. Później zdarzyło mi sie że okres tyle mi się też spóźnił i też myślałam że jestem ale nie :) Poszłam więc w końcu do ginekologa, bo to że się tak spóźniało dużo jednak normalne nie było :) Wyszło że miałam lekkie upławy i mogło to mieć wpływ na to :) Poza tym, akurat zaczynałam nową pracę i było dużo stresu. Nie martw się :) Sama siebie nakręcasz a to niezdrowe bo przez stres okres może pojawić się później :P