Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjj !

DZIWNE ZNAJOMOŚCI ;)

Polecane posty

Gość ojjj !

piszę z zapytaniem o wasze najdziwniejsze znajomości :) może spotkaliście kogoś przy koszu na śmieci a teraz jesteście najlepszymi przyjaciółmi ? może łapaliście razem żaby, może właśnie zbierałaś pranie i zwiało ci twoje koronkowe majtasy XXL a ktos ci przyszedł z pomocą je łapać i tak zaczęła się wasza znajomość ? macie na koncie jakieś dziwne początki znajomości ? może tu kogoś poznaliście ? a może kontynuujecie jakąś znajomość ale zdajecie sobie sprawę,że to nie miłość, ani przyjaźń tylko NIEWIADOMOCO ? zapraszam do dyskusji :)

Gość ;]]]]]]]]]]]
haha przy ksozu na śmieci.przy szambiarce odrazu ;] poznałem dziewczyne tu i na czacie,ale to zadne z dziwnych począkow

Gość olka555
tak , przypadkowo przez net poznałam jak sie potem okazało ..kolege mojego męża, znajomość hmm ... do tej pory nie wiadomo co to jest;-) trwa do dzis , ponad 2 lata

Gość ojjj !
niesamowite, to dowodzi na to,że wszystko jest możliwe ! :D wpisujcie się :D

Gość czrobyl
fajny temacik:D

Gość localocaloca
mój aktualnie najlepszy przyjaciel, to były-przyjaciel mojego exa :D poznałam go dzięki Tamtemu Choojowi :D ...oszukiwał mnie non stop, pokiereszował psychikę, zostawił zatapiającą się w depresji... ale bez tamtego Chooja nie poznałabym Jego :D jest kochany, takie moje słoneczko zawsze poprawia mi humor. nie wyobrażam sobie co by było gdybym go nie poznała :D ich znajomość się rozpadła. a nasza była i jest i mam nadzieję zawsze będzie :)