Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alusia58860

Mężczyźni jeśli dostaną od kobiety kosza to się za to mszczą

Polecane posty

Gość Alusia58860

W dzisiejszych czasach tak właśnie jest. Doświadczyłam tego osobiście od nie jednego faceta. To nie to, że ja igrałam z ich uczuciami bo to nie w moim stylu. Od początku nie dawałam im żadnej nadziei. Dostało mi się jednak za to że nie chciałam stworzyć z nimi związku. Jestem ładną studentką i mam powodzenie u nie jednego wykładowcy. W zeszłym semestrze jeden z nich obniżył mi ocenę na egzaminie i nie tylko za to że nie chciałam z nim być. W tym natomiast inny wykładowca utrudniał mi zdanie egzaminu i mu się to udało - nie zaliczyłam. Już brak mi słów na to ich postępowanie. Dlaczego tak robią? Przecież ja mam wolność, mogę wybrać sobie partnera i inni powinni to uszanować. Oni natomiast traktują mnie tak jakbym ja musiała być ich kobietą a skoro nią nie zostałam to mi się za to odpłacają. Czytałam jakiś czas temu wypowiedź pewnej aktorki, która stwierdziła, że jeżeli nie podoba się nam mężczyzna a my mu tak to należy go unikać, starać się nie mieć z nimi nic wspólnego bo oni się mszczą. Ja już postanowiłam że ani razu nie spojrzę na nikogo kto jest mną zainteresowany, nie spojrzę choćby z ciekawości czy mi się przygląda. Niech myśli że ja nic nie widzę, będę ich też unikać to może będzie lepiej. Czy Wy dziewczyny też tak macie? A może Wy chłopcy/mężczyźni, którzy to czytacie sami tacy jesteście? Jeśli tak to nie macie prawa tak się zachowywać w stosunku do dziewczyny która Wam dała kosza. Ona przecież ma wolność, może wybrać kogo chce.

Gość Alusia58860
Zauważyłam jeszcze, że im mężczyzna jest ładniejszy czy inteligentniejszy to więcej się mści. On uważa że skoro on ma te zalety to kobieta powinna go chcieć a jeśli tak nie jest to urazi to jego dumę i odpłaca się za to.

Gość web
nie mszcza sie - na tych co daly kosza ale mszcza na tych co ich zdradzaly

Gość Alusia58860
Ja nikogo nie zdradzałam a na mnie się zemścili.

Gość web
wspolczuje ci - nie nalezy sie poddawac - ja sie mscilem tylko na kobiecie ktora mnie zdradzila bo takich rzeczy nie wybaczam - a jak dostane kosza to luzik pozloszcze sie wewnetrznie i tyle.wtedy nie utrzyuje kontaktu z taka osoba

Gość Alusia58860
Są jeszcze tacy jak Ty ale zauważyłam że mniejszość jest taka. Nawet nie wiesz ile facetów mściło się na mnie za to że ich nie chciałam. Byli to nawet ci, których uważałam za lepszych z charakteru ale jak widać się pomyliłam. Ciężko teraz spotkać dobrego człowieka.

Gość Alusia58860
Prawda jest taka, że mężczyźni już tak bardzo mi obrzydli, że chcę być sama jak na razie.

prawda jest taka ze ciezko spotkac dobra kobiete - nie wiem jak to jest ale wy uwielbiacie sie bawic facetami paru kolegow miec wiadomo przeciez ze kolegow mozna miec - a pozniej sie okazuje ze kolega stal sie nowym kochankiem od dawna sie przygladam temu co w pl sie dzieje i nie kreci mnie to wcale :D mysle ze niektorym kobieta nalezy sie utarcie nosa gdy graja nie fair z facetami ale nie w sytuacji gdy tylko koles dostal kosza starajac sie o wzgledy

Jeden facet, z którym się umówiłam pare razy x lat temu dalej nie może tego przeboleć że nie chciałam się z nim dłużej spotykać, długo mnie dręczył - musiałam pozmieniać nry gg, telefonu itd. i sączył jad próbując się dowartościować. Myślal że będę zazdrosna, jak mi napisał że znalazł sobie dziewczynę- a mnie on kompletnie zwisał, zdążyłam w tym czasie 2 prace znaleźć, wyjść za mąż urodzic dziecko, a ten palant myślał że ja sie rozpłacze i pobiegne do niego :) On w tym czasie zrobił mgr z czego jest bardzo dumny i dalej ani pracy 30 lat na karku i mieszka z mamą.

Gość prawnik szofka
wierzę ci i masz rację, to samo przechodziłam z facetami

Gość Alusia58860
To co napisałeś jest już inną sprawą. Mi chodzi o to co mnie spotkało. Uważam, że niesłusznie mnie tak potraktowali bo ja byłam w porządku.

Gość prawnik szofka
jakiś facet sie napali na ciebie ,ty kulturalnie dajesz do zrozumienia że nic z tego nie będzie a taki facet potrafi sie zemścić strasznie ja tego doświadczyłam

Gość Alusia58860
Jeśli zobaczę że podobam się jeszcze innemu wykładowcy a on mi się nie będzie podobał to będę siadać w tym miejscu, żeby nie być na jego widoku i wogóle wcale nie będę na niego patrzeć. Niech myśli że nawet nie wiem że mu się podobam to moze nie będzie się mścił.

Gość dziurawe dzinsy
może masz urojenia narcystyczne , jesteś kretynką i wydaje ci że nie zdajesz bo oni się "mszczą" lepiej sie ucz

Gość Alusia58860
No właśnie i dlatego najlepiej go unikać a jak już się nie da to zachowywać się tak jakby się wcale nie wiedziało że sie mu podoba.

mi jak sie kobieta podoba to odrazu czuje do niej wieksza sympatie i nawet jak dostane kosza to luzik- heeh kurde az sie rozmarzylem

Gość Alusia58860
może masz urojenia narcystyczne , jesteś kretynką i wydaje ci że nie zdajesz bo oni się "mszczą" lepiej sie ucz To nie są żadne urojenia tylko prawda. Z resztą nie tylko w ten sposób zrobili mi krzywdę. Po daniu im do zrozumienia że nic z tego nie będzie przestali mi odpowiadać "dzień dobry". Widziałam też że mieli obrażone miny i przeżywali to że ich nie chciałam. A poza tym tu nie tylko chodzi o wykładowców ale też o innych facetów.

Po prostu ego faceta zostaje naruszone- nawet jak widzisz w przypadku inteligentnego, zdawało by się, wykładowcy. Widocznie jako taka inteligencja nic do tego nie ma. Najgorzej wtedy, gdy od takiego cepa coś zależy i nie możesz mu udowodnić złych intencji. Ja miałam to szczescie, że to był tylko zwykly borok, anie np jakiś mój przełożony.

Gość Alusia58860
Najgorzej jest wtedy gdy podoba się komuś od kogo jest się zależnym. On to wtedy wykorzystuje i się mści.

ja mam o tyle dobrze ze nigdy nie znalazlem sie w podobnej sytuacji ale wiadomo polska jest krajem ludzi zawistnych :)

Gość Jaca28
A ja wam powiem dziewczyny że gorzej jest być facetem i dawać kosza,miałem taką sytuacje że zakochała się we mnie dziewczyna a ja jej dałem kosza a ona zaczęła szantażować mnie emocjonalnie,groziła samobójstwem płakała.Wtedy jest człowiekowi bardzo przykro i tak naprawdę nie wie co robić.A w sytuacji tych niepokornych buraków z jakimi macie do czynienia możecie olać,albo wysłać jakiegoś dobrego kolegę żeby pogadał z nim.

Gość Perr
Alusia58860 pocieszę Cię ;] Jak byłem młodszy to też się mściłem, a dziś wydaje mi się to bezdennie głupie. Wniosek więc taki, że z dziwnych zachowań się wyrasta. Lepiej żebym został singlem niż wpakował się w związek bez przyszłości, który mnie wykończy ;D

Gość Alusia58860
dodam jeszcze że na te egzaminy ni nie umiałam, ale to nieważne przecież jak im się podobam to powinni mi stawiać 5 a nie mnie oblewać

Gość alusia nie chrzan
cieszysz się powodzeniem u starcyh pryków :O chwalisz że masz powodzenie u wielu wykładowców :D :D :D poka foto to sprowadzimy CIę na ziemię 🖐️

Gość Alusia58860
foty nie pokaże bo chodze z cycami na wierzchu, oklapnięte sie podobajom tylko wykłądowcom powyżej 60 tki a wy mnie zjedziecie

Gość Alusia58860
Przestań się pode mnie podszywać, jesteś żałosny.