Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Z.

30 urodziny

Polecane posty

Mam mega problem. Mój facet ma jutro 30 urodziny a ja nic dla niego nie mam. Chciałam go zabrać na jakiś fajny weekend ale nie dostał urlopu:( Macie jakiś pomysł jak mogłabym jeszcze uratować sytuację?

coś ciekawego macie do powiedzenia czy tylko będziecie podbijać mi temat?

Gość temat temat
Miss Z. - a moze zrob romantyczna kolacie jedzenie wino swiece dobra romantyczna muzyka takie rzeczy :)

wiesz raczej staramy się, żeby akcja kolacja była często i bez jakiś większych okazji ..

zaproscie sasiada, zasloncie mu oczy i niech zagra w "zgadnij co mam pod sutanną"

kurcze czemu tak pozno pomyslalas o tym? a jakie masz pomysly,co Twoj facet lubi?jaka kwote chcesz przeznaczyc?

rozumiem, ze odrzucasz mysli ekumenickie? to zalezy ile osob sie tej gromnicy uchwyci

no i z anielskim pozdrowieniem mozna uprawiac 30 urodziny! Autorko zadowolona jestes czy chcesz inna propozycje?

Gość masy jeszcze troche czasu
skocz do sklepu i kup sexy bielizne - jakas wyjatkowa a jutro obudz sie wczesnie rano, ubierz a nastepnie go obudz ustami - mysle ze wiesz gdzie te usta powinny sie znalezc. Swoja droga moglabys jeszcze do konca dnia cos kupic, w koncu galerie sa dlugo czynne, jakis drobiazg nawet glupie boxerki

Gość ojojojojojojojojoj
13:21 [zgłoś do usunięcia] masy jeszcze troche czasu bardzo to bylo oryginalne ,az zal nie skorzystac z pomyslu :D

Gość truskawkowapolewa
To może jak skończy prace to skoczcie gdzieś na wspólną romantyczną kolację. Ja tak niedawno obchodziłam urodziny ze swoim chłopkiem. Byliśmy w restauracji Le Scandale na krakowskim Kazimierzu i smakowaliśmy muli gotowanych w białym winie. Było romantycznie i przyjemnie i wiem, że mój chłopak był zadowolony z prezentu.