Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuiofghjk

najcięższy dzień w moim życiu

Polecane posty

Gość pierwsza M
trochę cierpliwości. Może teraz jak wyjechał zatęskni i coś z tym zrobi

Gość rolando
pisałaś że jest mega przystojny i idealny. jak tak to o nim zapomnij bo masz szanse co najwyzej na kolezeństwo wiem cos o tym tez jestem podobno mega przystojny blyskotliwy ale mam kompleks małego siusiaka

Gość tyuiofghjk
nie chcę się dołować, ale wstydzę się powiedzieć o tym przyjaciółce, wolę na anonimowym portalu. nie chcę liczyć na cud ani na jego łaskę... on jest za dobry na taką dziewczynę jak ja. po prostu muszę to przetrawić, pisanie mi pomaga. Jeśli kogoś to śmieszy, to może nie czytać.

Gość rolando
no jasne pisz sobie jak ma Ci to pomóca ten kolo to traktował Cie zawsze jak kolezanke tylko? moze zateskni

Gość tyuiofghjk
nigdy nie byliśmy parą, nawet jeśli coś do mnie miał to trwało tylko chwilę. nie wierzę w historie miłosne rodem z filmów. nie liczę na to, że zatęskni... liczyłam, że się z nim uda... jesteśmy bratnimi duszami. wiem, że to głupie, ale jak czasami rozmawialiśmy to wręcz czytaliśmy sobie w myślach. lubimy to samo, interesujemy się tymi samymi rzeczami. Nawet mamy tę samą ulubioną piosenkę, film, książkę. sądziłam, że coś z tego będzie... ale w pewnym momencie on się wycofał. nie wiem dlaczego...

Gość pierwsza M
może jeszcze wszystko się ułoży skoro tak dobrze się rozumieliście

Gość tyuiofghjk
bardzo bym chciała... ale nie będę już męczyć tematu, nie ma sensu... muszę się jakoś otrząsnąć, chociaż będzie bardzo trudno.

Gość tyuiofghjk
bardzo bym chciała... ale nie będę już męczyć tematu, nie ma sensu... muszę się jakoś otrząsnąć, chociaż będzie bardzo trudno.

Gość tyuiofghjk

Gość pierwsza M
skoro pisanie Ci pomaga pisz..każdy ma swój sposób na ból i cierpienie

Gość tyuiofghjk
muszę ochłonąć, nie dociera do mnie... właśnie do mnie zadzwonił powiedział, że zależy mu na mnie i zapytał czy naprawdę chcę aby wyjeżdżał... nic nie rozumiem...

Gość to jednak historia
rodem z telenoweli :) gratuluję serdecznie :)