Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aphrodite les folies

Bylam wczoraj caly dzien na zakupach w Chelsea a wy biedaki?

Polecane posty

jasne gwiazdeczki za 5 zl:D dalej siedzcie na kafe, tyjcie i marnujcie zycie przed monitorem. Jak dobrze, ze nie jestem tak zalosna jak wy i mam realne zycie. A teraz wybaczcie Francis czeka. A wy sie utopcie w tym jadzie:D

Gość no dokladnie
o dg tez nie wspominaj....kazdy czlowiek wie ze mozna kupic w diorze,dg....rzeczy po duzej przecenie. Tylko mega kretynki przeplacaja:) Co roku sklepy diora w londynie oblegane sa przez arabow, chinczykow, murzynow, polakow....wynoszone sa torby:) to juz nie sklep dla elit :) wstyd sie nawet tym chwalic:) jak mi pokazesz zdjecie torby robionej na zamowinie firmy birkin za min 200 tys zl i powiem ze jestes milionerka a jak nie to spierdalaj i nie przynudzaj

Gość Vilka Fiolka
oj to musisz byc faktakupow...faktycznie zmeczona...tyle kilogramow zakupionych ciuchów.Btw ile za kilogram płacisz tam gdzie kupujesz:):)??????????

Gość cosssmosss
Doopa blada... żadnych zakupow diora itp w chelsea nie robiłaś:D:D:D:D

Kochanieńka, myślę, że czas najwyższy wziąć leki. Sama widzisz co się dzieje, gdy ich regularnie nie przyjmujesz - halucynacje, omamy😴

Gość jołki połki and wiadro
wiesz w ogole do kogo podbijasz kurza wagino? pomarzyc mozesz a tak serio to srasz w latrynie a sloma sie podcierasz! wlochy ha ha ha auwazaj przypadkiem zeby cie jakas mafia nie sprzatnela wywloko bo takich tam nie lubia!nie obrazaj nikogo slepa jałowo bo zrobie ci z ryja parking dla ciężarówek ty trędowaty brudny rzepie. czyś ty sie z chujem na głowy pozamieniała ? łysy mapecie, jebany w kakao przez sparaliżowaną azerbejdżańską kurwe i zawodnika sumo. czym ty chcesz zablysna zdziro?? ze masz kasy bo sie sprzedajesz?? to gratulacje zmutowany padalcu! a co ja mowie przeciez ty nie wiesz nawet co to za slowo ale nie martw sie idiotki tak maja xD

amberangelic o moja samoocene se nie martw. Jest wyzsza niz wiekszosci uzytkownikow na tym forum, wlaczajac ciebie. Poprostu tutaj nie mozna napisac nic pozytywnego o sobie bo od razu pojawiaja sie zarzuty, ze w ten sposob sie dowartosciowuje, leczy kompleksy, ma sie niskie poczucie wlasnej wartosci. Na tym forum jest sie ok jak jest sie biedna, porzucona przez faceta, bez pracy czy wlasnie z niej wyrzucona. Dlaczego? Bo wtedy wiekszosc z was szaraczkow pomysli sobie "ja mam lepiej", no i wasza marna samoocena szybuje w gore. Zadna sie nie przyzna, ze chcialaby wiecej zarabiac, miec pieniadze na swoje pasje, zachcianki, ciuchy (niekoniecznie Diora czy Prady, takie w ktorych czujecie sie dobrze, obojetnie czy to styl sportowy, vintage czy retro) fajne, wygodne zycie zamiast zyc czekajac na kolejna wyplate. Jedziecie po mnie bo mam wiecej niz wy. Bo nie marnuje zycia na kafe tylko biore z niego garsciami. Bo ciezko pracuje i dzieki temu stac mnie na to co mam. Jedziecie po mnie bo tyle w was jadu i zawisci, ze az kipi. No ale, pozwalajcie zeby zycie przeciekalo wam przez palce, caly swoj czas i energie poswiecajac kafeterii. Pozdrawiam

a ja tam ci nie zazdroszcze ,masz szczęście w zyciu kupe szmalu i bardzo dobrze ktoś musi w końcu mieć ,życżę wszystkiego najlepszego! ho! będe normalniejsza od innych jadowitych

Gość asioooooooł
hehe my tu w Polsze też tkmaxxa mamy :) i pradów, diorów i innych chujów mójów ci u nas dostatek,

Gość BiednyMuzyk22
amacholpele czyli autorko jak mozesz miec wysoka samoocene skoro sie przechwalasz na marnym forum??? ja jakbym byl niewiadomo jakim snobem przechwalabym sie w jakims ekstraklubie

Gość Navya
ja też mam kasę choc mieszkam w pl nie mam Ci czego zazdroscić :P poza tym milionerom np nie zazdroszcze też . niech sobie mają pieniadze nie jestem zawistna

Gość Navya
poza tym zawiść nie ma sensu bo zawsze bedą bogatsi od nas

fajne forum:) pomyslcie... skoro cisnie nam ze siedzimy na kafe to jak ona sie tu znalazla?:D z przyzwyczajenia bo wysiaduje tu jaja i czyta top za topem to jakis lebktory w zyciu nic nie osiagnal w sercu milosci nie ma, w wigilie spokoju i radosci nie ma o poranku ukochanej osoby nie ma wieczorami film sama oglada na weekendy prosi pseudo znajomych zeby z nia gdzies wyszli wiec po co sie scierac? p.s. kochana - szmate nawet jak zlota nicia obszyjesz to jedwabiu nie zrobisz:) a z gówna bata nie ukrecisz"D wazne ze ma franczeska codziennie w piź dzizolince"D

Gość Martiniiiiiiii
Niestety mózgu tam nie sprzedawali... a szkoda może być przypadkiem sobie kupiła?

Gość Widzę, że ktoś dowartościowuje
się w necie. Nawet jeśli masz kasę, dobrą pracę, to co z tego ? Chociaż faktem jest, że ludzie są zawistni. :P Ja sam staram się osiągnąć jak najwięcej. Czy mi się uda, nie wiem, ale plucie jadem na wszystkich, którym lepiej się powodzi to bardzo kiepski punkt wyjścia.

Gość Widzę, że ktoś dowartościowuje
Zgadzam się z tym, że na forach internetowych nie można napisać wiele pozytywnego o sobie. Kiedy napisze się coś o sobie złego to natychmiast zjawia się masa innych pokrzywdzonych. Kiedy ja kiedyś na forum napisałem o tym, że korzystam z rozwoju osobistego, każdego dnia sprawiam, że moje życie staje się lepsze, to była nagonka na mnie.

Czarnula no coz widac, ze nic soba nie reprezentujesz. W wolnym czasie czytam artykuly na kafeterii lub tez "przy kawie". Co do Francisa i twojej marnej wypowiedzi, ze mam go co wieczor w p... ech, no moze ty tak robisz z kazdym nowo poznanym facetem. Ja sie szanuje. Znamy sie od 2 miesiecy, spotkalismy sie kilka razy. Nie mamy czasu na wiecej. Ale nie sypiamy razem. Najpierw chce sie przekonac, ze mam z nim o czym rozmawiac, ze mamy podobne/wspolne pasje. Co mi po facecie, z ktorym bedzie mi bosko w lozku a poza nim juz nic. Takze poznajemy sie, przygladamy sie sobie, mamy czas. O moj czas wolny tez niech cie glowa nie boli. Nie musze nikogo o nic prosic. Mam tu przyjaciol, ktorych znam od dziecinstwa. Przyjechalismy w roznych odstepstwach czasu ale wiez miedzy nami zostala. Mam tez przyjaciolke w Sztokholmie. Ale komu ja sie tlumacze i po co? Jakiejs zazdrosnej gesi, ktora poprostu nie umie sobie wyobrazic, ze mozna zyc inaczej niz ona:D

Gość autorko a
a gdzie pracujesz?

Gość louihiuh
AUTORKO A U MNEI WZBUDZILAS PLITOWANIE I SALWY SMIECHU:d

Gość spunchbob kanciostoporty!!!
afrodyto przez folie pomarzyc dobra rzecz- idz leczyc nastko kompleksy gdzie indziej bo poprawki w sierpniu nie zdasz

uwazaj, bo od tego smiechu sie udlawisz:o edukacje skonczylam dawno..nie, nie zawodowke zazdrosnice:D Do tego kto pytal gdzie pracuje. Nie podam Ci nazwy firmy z wiadomych przyczyn, ale pracuje tu od przyjazdu. Zaczynalam od recepcji, teraz jestem na stanowisku managera. Jak sie chce to mozna. Lenie i zawistniacy zawsze beda "zyc" zyciem kafeterii.

uderz w stół nożyczki się odezwą hahah winny sie tylko tlumaczy:D a Ty wytlumaczylas sie bardziej niz na spowiedzi:D