Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aphrodite les folies

Bylam wczoraj caly dzien na zakupach w Chelsea a wy biedaki?

Polecane posty

Zapamiętaj sobie bez wartosciowa blacharko: Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach ktore ona nosi, jej figurze czy sposobie w jaki uklada wlosy. Piekno kobiety musi byc widoczne w oczach, poniewaz sa one drzwiami do jej serca- miejsca gdzie mieszka miłość.

Gość poliswatka1983
bardzo się cieszę że zrobiłaś sobie zakupy a co kupiłaś? :)tak konkretnie napisz

Gość hhhhhh
ha ha ha biedna kobieta ,siedzi w podartych majtkach z bazaru i pisze ze robi zakupy u diora, marzy ....Albo robi na was eksperyment a wy sie wkrecacie

Gość hhhhhh
I ja tez ,nawet o rowerze nie wspomne

glupia baba jakas... bo nawet jak jezdzi to niech sobie jezdzi kto sie tak zachowuje jak kupuje sobie nowa bluzke? dzieci, moja siostrzenica 9letnia biegnie od progu i krzyzczy zooooobacz ciocia jaka ladna ta spodniczkaaaa!!!!:) w wydaniu dzieci to jest bardzo mile a wwydaniu autorki? mega zalosne

Gość BiednyMuzyk22
w sredniowieczu monarchowie sie przechwalali wsrod szlachty nie zdarzalo sie zeby szpanowali po chlopskich chalupach wiec auorka tez gdyby byla menagerem w czyms wiecej niz sredniej firmie szpanowala by w jakims luxklubie innych burzujow

Gość me here now
a no tak! czytalam ze w Chelsea sa bardzo dobre charity shops, gdzie wszystkie WAGs oddaja swoje stare szmaty. Podejrzewam, ze tam sie tak oblupilas:)

Gość me here now
a poza ty jak mowia madrzy ludzie: Dobry troll nie jest zly :)

czarnula naucz sie pisac po polsku a potem na mnie najezdzaj:D Biedne zazdrosne paszteciary:) godne politowania:) macie racje to forum nie jest dla mnie. Tylko przegrancy, tacy jak wy tu siedza. A wiec milego, biednego, nudnego zycia zawistne brzydule:D

Gość Taka idiotke mozna spotkac
tylko na polskim forum : aphrodite les folies Londyn o juz widze pierwszy zazdrosnik Ten co naprawde ma to sie nie chwali i mu na tym nie zalezy. Chociazby dla samego bezpieczenstwa. Takie bzdury pisac moze tylko biedak, i cieszyc sie takim czyms. Gdybys naprawde miala- to sklepy by przyszly do ciebie. A nie musialabys biegac i nos wlepiac w szyby wystawowe. Pytanie na twoja inteligencje , A w Wempe bylas ????

Gość 167
aphrodire ty zupełnie niec sobą nie reprezentujesz. Moim zdaniem masz jakiś kompleks i stąd ta potrzeba chwalenia się jakimiś zakupami. A umniejszasz innym tylko po to by podbudowac swoje miskie poczucie wartości.

Gość w twojej piwnicy
ja jadłem kalafiory

Gość 167
ktoś pewnie dał ci nieźle popalic w przeszłości, ze teraz tak się wywyższasz. Pewnei byłaś, gruba, brzydka w brudnych ciuchach. Teraz chcesz wszystkim udowodnic, że się odcięłaś od marnej przeszłości. Ciężko byc pośmiewiskiem? Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy. Może teraz dobrze wyglądasz ale dalej jesteś wieśniarą i pośmiewiskiem - tym razem na forum....zal.pl

aphrodite les folies tym w jaki sposób zwracasz sie do ludzi i w jaki sposob piszesz o swoich zakupach dajesz nam odczuc ze tak na prawde to same klamstwa.

Gość Taka idiotke mozna spotkac
Brawo 167 Super to ujelas/es, to biedny czlowiek, ktory tu sie chce dowartosciowac. Bo zapewniam was ten co ma w takie pierdoly by sie nie bawil. I nie zalezy mu na czyjesc zazdrosci.

Gość olivia dunham
buhahaha kafeteryjne biedaki sie odezwaly. Autorko powodzenia:) a kafe sie nie przejmuj bo to albo gowniarze albo patologiczne szambo. Kazdy kto jest lepszy od nich dostaje po dupie. Jenny, ZDZ, proszek, itp. Najlepiej pokazac im srodkowy palec:)

Gość buahahahahaHAHAa
a po co to"mam tez przyjaciolke w Stokholmie" tu jest Londyn, i kazdy ma przyjaciol tutaj i gdzies daleko na swiecie i nikt sie tym nie chwali ahahaha smieszna jestes. idz sie wysraj ahaha

Gość sahdhasdhw
......gdyby była tak naprawdę bogata i miała klasę nie pisałaby o tym na forum by się tym chwalić.....dziewczyna musi być cholernie zakompleksiona...na co dzień pewnie bardzo musi się starać by nie odstawać od reszty społeczeństwa... wymyśla niestworzone historyjki i pisze na forum by się choć odrobinkę dowartościować, bo na forum gdzie jest się anonimowym jest najłatwiej...

Gość 167
kasę może i ma, ale klasy już niestety nie. Reszta mnie nie interesuje.

Gość ja jagodowa panienka
hehehe najbardziej rozbawil mnie tekst, ze na diora czy dg stac kazdego. To dlatego jakies 80% ubiera sie w Primarku?? Doprawdy zalosni jestescie. Sami nie macie za grosz klasy a zarzucacie to autorce. Heh zazdrosnicy z was i tyle:D

Gość zazdrościć to ty mi powinnaś
a nie ja tobie dziecinko :D

Gość NoNickNoNme
jakas idiotka robi prowo a wy to łykacie jak pelikany:D🖐️

Gość ja wczoraj byłam na zakupach
w Biedronce i też było zayebiście!:P

Gość będzie niezłe.....
rżniecie jak tel. podasz

Gość będzie niezłe.....
skąd to wykopaliście? :D

o ja piertole , ja też tam jadę za tydzień i nie wiem co w tym takiego nadzwyczajnego :O 🖐️