Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikasa subasa

Ehh.. wiedziałem, że to się tak skończy, nie warto się starać o względy kobiet

Polecane posty

Gość mikasa subasa

Od jakiegoś czasu bardzo spodobała mi sie koleżanka ze studiów.. rozmawiamy sporo na uczelni, śmiejemy się, dowcipkujmy a teraz w weekend w parę osób z grupy poszlismy do klubu i zajebiście się z nią bawiłem.. tańczylismy sobie, przytulałem ją w tańcu itp no i kurde wiadomo.. zacząłem sobię ją wkręcać i robić nadzieje, a więc zaproponowałem jej wczoraj abyśmy sobię (mamy wolne teraz) pojechali na parę godzin nad jeziorko poopalać się, może pokąpać itp.. odpowiedziała, że "w sumie czemu nie..." no i ja dzisiaj z rana już o 7 nie mogłem spać bo ciągle o tym myślałem... miałem o 10 do niej zadzwonić aby się zgadać co do godziny.. i co?? dzownię pierw o 10, później o 10:30 a na koniec jeszcze smsa jej napisałem "Co się z Tobą dzieje?" o 11.. I GÓWNO ZERO ODZEWU!!!! i 5 minut temu mi napisała sms-a "sory, zaspałam" i koniec... KURWA MASAKRA!!!!!! kolejna laska która jasno dała mi do zrozumienia, ze ma mnie w dupie :/

Gość mikasa subasa
zebyś wiedział, że biedny..

Gość simian raticus - seksuolog
Nie ta to inna . . .

Gość mikasa subasa
ta.. tyle ze u mnie ciagle jest "nie ta..." mam juz tego dosyc , zabija mnie ta samotnosc

mialam napisac Ci cos pokrzepiajacego ale moj umysl wypelnila melodia bialego misia i teraz jedyne co moge stwierdzic, to ze mam przesrane do konca dnia

Ja wczoraj usłyszałam jąkającą się Sylwię Grzeszczak w radio, śpiewała "Ma-łe rze-czy", to dopiero był dramat. Myślalam, że do końca życia będę dzielić na sylaby moje wypowiedzi.

Myślalam, że do końca życia będę dzielić na sylaby moje wypowiedzi. hahahah

Gość wyczilowanaaa
ja nie moge, laska ma wolne, chce sie wyspac, trzeba bylo napisac ze zaproszenie nad wode nadal aktualne i po sprawie. Nie wiem w czym ty sie ziomek doszukujesz problemu???

a by zapalil gromnice i cale cisnienie by zeszlo a tak musial sie wslizgnac mamie do lozka

Gość mikasa subasa
a jebac was.. potraficie tylko szydzić a mnie to naprawde mocno zabolało

I nie napisała nic do tej pory? Jeżeli tak, to naprawde Cię olała, gdyby jej zależało to taka sytuacja nie miałaby miejsca.

Wiesz rozumiem cie doskonale:) Ale lepiej teraz niz potem prawda? pozniej mogło byc gorzej :) naprawde ni ebyła warta ciebie skoro zasypia na wspolny wypad..patrz jak ty sie cieszyłes a ona? Dno..szkoda gadac znajdziesz lepszą bo takie tez są! :) Naprawde:)

Gość Etiene
Ja też myślę że nie była Ciebie warta . Nie przejmuj się znajdziesz na pewno kiedyś tą jedyną lepszą od tej . A najlepszym sposobem by o tym nie myśleć jest przebywanie z przyjaciółmi a może nawet jakaś imprezka:)