Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolka_1234

jaki dziewczyny ubieracie się na imprezy i jaki strój nie odstraszy facetów?

Polecane posty

Gość mańka1989
ładna sukienka ale nie na dyskoteke...na dyskoteke ubiera sie właśnie wyzywająco!!!!!!!!!!!

Gość ghjghkj
tylko mini i bez majtek jak masz cyca to duzy dekolt i bez stanika szal hooya masz gwarantowany

Gość kolka_1234
ale ja chce właśnie poznać jakiegoś faceta i nie chce wyglądac jak panienka na jedną noc...

Gość kolka_1234
dodam że mam 25 lat.. jestem dość zgrabna. prosze o jakieś propozycje.

Gość impezowicz 29
dużo zależy od charakteru lokalu. Generalnie jest ok, ale może równie dobrze być coś innego. I tak w ciemnościach za dużo nie widać :) Generalnie moje koleżanki wolą spodnie na imprezy. Suknie uchodzą za wyzywające :) W tańczącym tłumie widać głównie górę - więc na tym się skoncentruj i oczywiście na makijażu. W jakim mieście ta impreza?

tez uwazam ze spodnie sa lepsze spodnie rurki i jakis ladny kolorowy top (nie musi byc z wielkim dekoltem, wystarczy jedno ramie odslonic ;) poza tym jak bedziesz tanczyc to ta sukieneczka sie podniesie i majtki na widoku itd.. a noz jeszcze cycek wyleci...dla mnie ona jest bardzo ryzykowna na balety :) ja jak ide na impreze dbam o to bym miala wygodbe buty (nie za wysokie) spodnie bluzke raczej luzna (skoro juz pokazuj obcisniete posladki i nogi) typu nietoperz poza tym pod luzna bluzka jak spoce podczas tanca to sie nie odznacza od razu na materiale ;) dobry makijaz i wysoko postawione wlosy ja najczesciej czesze sie tak http://bi.gazeta.pl/im/1/5015/z5015941X.jpg wygodnie zadziornie i odlasniam buzie na widok, hihi

Gość hjgj
ja na imprezę zawsze obcas albo szpilka. Na codzień nie chodze w takich butach bo mi nie wygodnie ale na imprezie lubię czuć się sexi na obcasie:) lubię getry i jakaś luźna bluzka z odsłoniętym ramieniem i żeby tyłek zasłaniała no bo jak się getry ma to inaczej nie wypada:) mocniejszy makijaż, dodatki kolczyki wisiorki, fajny perfum i heja:)

Gość frfre
uważam że mega dekolt i bardzo mocny makijaż sexi był 10 lat temu teraz bardziej naturalność i wdzięk a nie cyc w dzisiejszych czasach