Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karrammmba

Faceci wolą blondynki?

Polecane posty

do kocham autorke: fajnie że chociaż Ty:) bo zwykle jest albo brunetka albo blondynka z tendencją do niecheci do rudych,a o brązowych włosach jakoś cicho ;)

Gość hahahahahahahhhhhhh
kazdy ma tendencje do teatralnych zachowan tak naprawde" i masz juz gotowy temat na nastepny topic zakladaj ;)

Gość WYTWOLONY
najlepsze gniade i kare;);(

do kocham autorke: fajnie że chociaż Ty:) bo zwykle jest albo brunetka albo blondynka z tendencją do niecheci do rudych,a o brązowych włosach jakoś cicho ;) W życiu piękne są tylko chwile dlatego czasem warto żyć:)

ale niektorzy to barany załozyłam temat spr jak podziała na społecznosc ;P a tu sie zlecieli i piszą ze w sumie durny ale to bardzo intelignetne tak pomyslec i wejsc i jeszcze zostawic komentarz hehe ale cioły

ale niektorzy to barany załozyłam temat spr jak podziała na społecznosc ;P a tu sie zlecieli i piszą ze w sumie durny ale to bardzo intelignetne tak pomyslec i wejsc i jeszcze zostawic komentarz hehe ale cioły

proponuję również pytania o brzmieniu "faceci wolą szczupłe?" "faceci wolą zadbane?" "faceci wolą w miarę normalne?" "faceci wolą zgrabne?" "faceci wolą biust C+?" a po sąsiedzku: "kobiety wolą zaradnych?" "kobiety wola inteligentnych?" "kobiety wolą nieotyłych i niełysych?" "kobiety wolą wysokich na 180 cm +?" nareszcie zrobiłoby sie na tym forum naprawdę ciekawie!

ale niektorzy to barany załozyłam temat spr jak podziała na społecznosc ;P a tu sie zlecieli i piszą ze w sumie durny ale to bardzo intelignetne tak pomyslec i wejsc i jeszcze zostawic komentarz bravissimo ;]

Prpponuje dać temat ''Ohhh znowu mnie zostawił oj jaka ja biedna..'' to rzeczywiscie interesujące bo przeciez nasze gadki szmatki pomogą

jeden z najdurniejszych tematów bez dwóch zdań a skoro nie jesteś blondynką, to niestety ale dowcipy o tematyce blond trzeba zacząć traktować z o wiele większym przymrożeniem oka, niz dotychczas - widać, że kolor włosów nie odgrywa przypisywanej mu przy IQ roli

Gość hahahahahahahhhhhhh
a z autorki jaki musi byc baran ktory pisze w kolo te same posty :D

"przypomina mi to pewna znudzona zyciem osobe " znaczy jesteśmy kompletnie niewydolni doradczo, bo u niej dzień (virtual kiszenia) jak co dzien ;-)

Karakason mysle ze ZS wlasnie sie oddaje rozrywce, moze tez sprobuj :)

Gość WYTWOLONY
Zdesperowana Domowa Żona ja bylam kiedys taka wlasnie farbowana jasna blondynka, ale zaczelam zwracac na siebie uwage dopiero jak sie przefarbowalam na ciemno i zaczelam pracowac jako prostytutka w UK

"lasnie sie oddaje rozrywce, moze tez sprobuj " nie radziłabyś, co radzisz, gdybyś znała kryteria, którymi kieruje się autorka przy doborze forumowej rozrywki ;-)

Gość zbulwersowany82
Bo blond to kolor anielski. A po drugie, naturalne blondynki w Polsce są rare :)

nie radziłabyś, co radzisz, gdybyś znała kryteria, którymi kieruje się autorka przy doborze forumowej rozrywki boje sie wchodzic w jej kryteria, ze mi tak zostanie

"boje sie wchodzic w jej kryteria, ze mi tak zostanie" musiałabyś się chyba zahipnotyzować,żeby Ci się udało zbliżyć się do kryteriów, które u autorki podejrzewam

Gość pararelna
Jesteście żalosni wybaczcie..ale wchodzicie na forum ktore uważacie za głupie ale jednak na nim piszecie ludzie zastanówcie sie..skoro tak jestescie zajeci nie piszcie na tematy ktore uważacie za nieadekwatne i juz:) Bo poki co to wy wychodzicie na tych blond

Gość pararelna
I bardzo dobrze bo tak jest krytykujecie autorke choc sami nie wykazujecie się większą bystrością a ja i tak uważam ze z was zakpiła bo przecież sama mowiła że temat dała ''dla jaj'';]

poczulem sie dotkniety i zmieszany uwaga! kryc sie, ZS ma emocjonalne martini

Gość pararelna
Tyś jest emocjonalne martini:) Daruj sobie te twoje przycięte półprzycięte riposty boś nie śmieszny Joł ;]