Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmaggdulkka.w

szukam polaków pracujących w norwegii

Polecane posty

witajcie ludzie.szukam polaków pracujących w norwegii z nadzieją, że ktoś pomoże mi się wydostać z tego ktaju, który schodzi na psy a my razem z nim...

Gość szarak345
moja kuzynka tam pracuje. niestety nie moge ci pomoc ale z tego co mowila warto tam pracowac.

Gość ja jestem z norwegii
co sie stało pisz

kurcze szukam ich(nas) bo od kilku, zeby nie napisac kilkunastu miesiecy szukam pracy w naszej kochanej poslce lecz....sami doskonale wiemy, jak jest w naaszym kraju...zycie mi sie lekko sypie przez brak zajecia, facet sie wkurza...chcialabym cos zmienic, wyjechac stad, ratowac swqoj zwiazek i zycie...chce miec kiedys dzieci - czas leci mam juz 31 lat i nadal od 1go do 1go...szukam osob, ktore pracuja w norwegii, maja dobre serce i chcialyby pomoc swojej rodaczce w zmianach na lepsze...

Gość ja jestem z norwegii
A norweski znasz?

zaczełam sie własnie uczyc, jezyk trudny, ale chyba jeszcze za pomoca angielskiego mozna sie komunikowac tam u was prwwda? kurcze jak trzeba bedzie to sobie przyspieszony kurs jezyka zapodam...chcialabym wiedziec, jakie są możliwosci tam u was, bo jesli tu zostane to....

chwilowo musze wyjsc z domku, ale wpadne tu jeszcze i moze pogawedzimy jesli nie masz nic przeciwko? nie oczekuje ze ktos powie mi: przyjezdzaj, dam ci prace - choc tak oczywiscie byloby bosko, ale licze na to, ze moze ktos chociaz podpowie, pokieruje co robic, jak zaczac itp...pozdrawiam i dziekuje za odzew...

Gość samotnyyy28
Kolejna kobieta wyjeżdża .. oj faktycznie ten kraj jest coraz gorszy. Tak ciężko znaleźć dziewczynę, bo wszystkie wyjeżdżają :(

Gość serfdgjkufdghrtf
hahaha fajna prowokacja żeby nie głosować na PO w Polsce jest miód

Gość Perr
a co ty myślisz że ludzie pracujący w norwegii mają czas na siedzenie na kafeterii? tam trzeba zapierdalac od rana do nocy, tak się tam traktuje polskie bydlo - podludzie i wyrobnicy

a ty co tak agresywnie...chyba wiem po co tam sie jedzie-raczej nie plazowac tylko pracować....nie dodałam tego watku po, by ktos zale swoje i zlosc na mnie za posredniztwem tegoz wylewal...nie mozesz, nie chcesz pomoc lub calkowicie masz w d...moj wpis - to nie zawracaj sobie niepotrzebnie glowy i nie trac czasu na pisanie w stylu"jestes beznadziejna i wyper... stąd" pozdrawiam

Gość Perr
no to nie żebraj o pomoc, wyjazdy są dla odważnych ..

nie żebram o pomoc tylko grzecznie się zwracam z prośbą o pomoc...a ty, co? zły dzień czy ogólnie taki/a jesteś aspołeczny/a i ludzi nie lubisz....zresztą wcale nie musisz ze mną gadać...nikt cie o to nie prosił...

Gość bueena
mmaggdulkka.w kochana nie dziwię Ci się w ogóle, nie ma na swoje utrzymanie a o dzieciach zapomnij takie są warunki faktycznie, ja też zbieram się do Norwegii napisz na mojego maila jesli coś będę wiedziała dam Ci znać :* bueena@o2.pl