Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do znawców rybek

Co lepsze - karmazyn czy sandacz?

Polecane posty

Gość do znawców rybek

Kochane, mam taki wybór na menu weselne - sandacz w sosie kurkowym lub pieczony karmazyn. Doradzcie, co wybrać bo nie mam pojecia, jak te ryby smakują.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sandacz w sosie kurkowym
tylko żeby był naprawdę kurkowy ten sos, a nie jakiś "z aromatem identycznym z naturalnym".

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zdecydowanie sandacz
:):):)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do znawców rybek
Super, to już wiem co wezmę, dzieki 🌼 A może któraś z Was wie, co kucharz miał na myśli pisząc: Don juan ze schabu? Czy to jakiś rodzaj de volaile?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
miesie wydaje, autorko, ze raczej zastanow sie, czy wolisz rybe w sosie kurkowym, czy pieczona. bo w smaku ryba jako ryba bedzie podobna, tylko czy masz bardziej nastroj na pieczona czy w sosie :) a don juan to chyba panierowany w migdalach, ale nie jest to pewnik ...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jesli chodzi o smak ryby samej w sobie, to mi osobiscie bardziej smakuje sandacz, ale obie sa smaczne, wszystko zalezy od przyrzadzenia :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sandacz w sosie
pieczona może wyjść za sucha jeśli ją zbyt długo przetrzymają.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×