Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Groszek paproszek

Czy mąż może zabronić wyjsc do kolezanki?

Polecane posty

Gość Groszek paproszek

Mąż pracuje a ja jestem jeszcze na urlopie wychowawczym z moją dwuletnią córeczką. Także sprzatam, gotuje, prasuje, a dziewczynka jest żywa i bardzo czesto marudna ze tez jestem wykonczona. Cały czas tylko dziecko i dom i prawie wogole nigdzie nie wychodzę jak cos to z dzieckiem.Poza tym w nocy jak mała płacze to ja do niej wstaje a maz spi bo rano praca. Wczoraj jak mąz wrócił z pracy miałam isc do koleżnaki ktora mieszka w poblizu tak poprostu pogadac na godzine max dwie. Zabronił mi bo powiedział ze go bolą nogi i nie bedzie za dzieckiem latał. Co sądzicie o tym? Czy miał prawo?

pewnie, ze nie mial, a co to tylko on chodzi do pracy? wlasnie o to chodzi, ze takie głąby jak Twoj mąż za przeproszeniem mysla ze jak pracuja a Ty wychowujesz dziecko to masz łatwiej, a sprawa jest prosta - ty tez pracujesz, jestes na nogach prawie 24 godziny na dobe i jeszcze nikt Ci za to nie placi. :)

No jasne że miał prawo, wyszłaś za mąż, nie masz już żadnych praw!!! koleżaneczek się zachciało... jesteś matką, powinnaś siedzieć w domu!!! ---> dałaś z siebie zrobić niewolnika to teraz masz...

Gość Nie mógł!!!!
zabronić!!!!!!!!!Mógł prosić o zmianę planów,bo źle sie czuje po pracy;ale NIE MÓGŁ ZABRONIĆ!!!!!!!!

Gość Słoń belgijski
Oczywiście że mógł, mąż może zabraniać ci i nakazywać co chce, a ty jako żona jesteś mu winna posłuszeństwo.

Gość jfkff
On mógł zabronić Ty mogłaś nie posłuchać.

Gość zlote baajki
malzenstwo to nie wiezienie !!!!!! ja tez jestem na wychowawczym i jakos dam rady wyjsc na winko do kolezanki czy na jakas pizze, piwko.

Gość to nam zdradź jeszcze
co on robi, bo jak zapierdala w kopalni po 12h to sory ale Ty masz się dzieckiem zajmować a nie latać po koleżankach

Nawet jakby zapierdzielał w kopalni, w co wątpię, to kobieta ma chyba prawo do odpoczynku przez kilka godzin. Od razu nie staje się wyrodną żoną czy matką. Skończmy z tym durnym myśleniem, że jak kobieta nie pracuje na etacie to znaczy, że się cały dzień wachluje czy oddaje uciechom.