Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nightlikethis

pomysł na zagadanie do chłopaka.

Polecane posty

Gość nightlikethis

jw. jestem bezradna i strasznie niesmiała. Dziś koniec roku, a u mnie jak historia lubi się powtarzać- poprostu odbija. Od ponad pół roku obserwuje pewnego chlopaka z mojej szkoly, o rok młodszego, często łaspalismy kontakt wzrokowy, a dziś to byl odlot. Nie widzialam go chyba z trzy tygodnie, jak nie wiecej. Dzis natomiast siedzielismy na jednym korytarzu- on ze swoją klasą a ja ze swoją. Był jakiś przybity, glowę miał spuszczoną na kolana a jak się łaskawie podniósł to patrzył mi sie prosto w oczy- on mi, a ja jemu. To było bardzo dziwne i powtrórzylo sie jeszcze dwa razy, bo jeszcze nigdy z nim nie złapałam tak długiego kontaktu wzrokowego.Myślę że okolo 10s. Nie wiem czy to zauwazyłam czy sobie po prostu ubzdurałam ale chyba się tak delikatnie usmiechnął- ja w sumie tez ale tylko dlatego ze bylo mi glupio ze tak długo sie na mnie patrzy. nie wiem co mam teraz robic. Jak kiedys zagadalam do chlopaka przez gg to nic nie wyszlo. Bardzo mi zalezy na tym chlopaku, gdyz z tego co wiem jest na prawdę w porządku. Wygląda też na bardzo zamkniętego w sobie i nadzwyczaj dojrzalego. Nie wiem co mam robić a nie chce tego tak zostawic bo wiem ze za te dwa miesiące po wakacjach raczej nic nie wyjdzie. HELP

Gość 1234%
zapytaj go: Lubisz lody ? on powie: Lubie. a Ty: To ja Ci zrobię. Dalszy ciąg sam się ułoży.

Gość nightlikethis
haha spoko. Jak nic innego już mi nie przyjdzie do głowy, to może tak zrobie ;)

Gość hhfdbg
a ma np nk/ fb? mozesz do niego najperw tak napisac.

Gość Perr
Kobieto, wszystko ci się myli! To nie ty masz zagadywać do facetów ale masz sprawić żeby oni chcieli zagadać do ciebie. TAK WIEM że to wymaga wysiłku, aby poprawić to i owo w swoim wyglądzie, ale jak już to zrobisz to faceci będą na ciebie lecieć jak myszy do sera

Gość Perr
---> Damroczka Za dużo grasz w Master of Orion II

Gość nightlikethis
no i własnie to jest odwieczny problem- kto ma pierwszy zagadać. Ja już sama nie wiem co robic no, dlatego pisze. Nie jestem kurde pasztetem jesli o to chodzi.. no ale jak narazie to podbijali do mnie sami frajerzy więc sory. NIE WIEM. Damroczka- ja nawet nie wiem czy on by chciał moje"dupsko";D

Gość Perr
faceci których nazywasz frajerami często po bliższym poznaniu okazują się dużo lepsi niż ci gogusie do których dziewczyny się kleją

Gość nightlikethis
no może i tak, ale nie wszyscy. Poznałam ich na tyle , zeby stwierdzić, czy będzie mi z nimi dobrze czy nie, albo po prostu w takim stopniu,że doszłam do wniosku, że na prawdę nie warto.

no ale jak narazie to podbijali do mnie sami frajerzy więc sory. NIE WIEM. znam ten ból ;( pozatym mam identyczną sytuacje , tez mi sie zdaje ze on sie dzis usmiechnal do mnie, musze cos zrobic.. czekamy na jakies rady ^^

Gość ona667887
Jola się zakochała:D

Gość nighlikethis
on niestety chyba zna moja przeszlosc , ja juz od 4 lat nie jestem dziewica . prawie wszyscy w szkole mnie mieli tylko on jeden jeszcze nie

Gość Perr
layla, nawet mi się podobasz jeśli to ty na tym foto ;]