Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życzenia młodej parze

życzenia młodej parze - ale się wygłupiłam :(:(:(

Polecane posty

składałam życzenia młodej parze, mojej znajomej i jej już mężowi i oczywiście w stresie wywaliłam takie życzenia, że teraz mi głupio, oni to kręcili i boję się, że to będzie słychać na kasecie :( życzeyłam mniej więcej tak - "wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, wielu łask bożych, aby bóg obdarzył was fantastycznymi dziećmi i abyście ten dzień dzisiejszy wspominali jako jeden z najpiękniejszych" coś w tym stylu tylko chyba bardziej chaotycznie i teraz mi strasznie głupio, jak to ktoś usłyszy na płycie to pomyślą, że jestem jakaś nawiedzona i mi się język plącze i gadam co popadnie, ale mi głupio!!!

pewnie mi przejdzie za dzień czy dwa i będzie mi mniej głupio ale potem jak sobie to zobaczę na płycie ... no chyba, że kamerzysta puści jakąś muzykę czy coś i nie będzie słychać jak to mówię, albo nie pokaże akurat mnie bo bedzie mi cholernie wstyd

przy okazji składania życzeń puściłam też głośnego bąka i mam stracha, że i to sie nagrało :(

Gość hhfdbg
ale w tym nic strasznego nie bylo przeciez ; ) i tak wszystkie zyczenia sa przeciez takie same...oni nawet chyba tego nie sluchaja...tylko chca jak najszybciej skonczyc i isc wypic:D nie martw sie.

przedostatnie to głupi podszyw!!! ja wiem, że oni tego nie słuchają i nawet bym się tym nie martwiła ale obawiam się, że to będzie słychac na płycie i wtedy to już KAŻDY usłyszy :( żenująco wyszło.

Gość zawieszka
bardzo ładne życzenia :) nic sienie martw :)

mnie się takie strasznie kościelne wydają, no wiem, że to uroczystość kościelna ale wyszło jakbym do moherowych należała :/

Gość madziamadziamadzia
oj tam oj tam.. pomyśl, że zawzze mogło być jeszcze gorzej :D a na kasecie na pewno się nie nagra.. bo wtedy przeważnei jest podkład muzyczny.. a pewnie i sami młodzi nie będą pamiętać :)

ja mam nadzieję, że puści właśnie jakiś podkład muzyczny i że nie będzie słychać bo już nawet nie martwię się młodymi bo pewnie mało słyszeli i nic nie pamiętają ale ta płyta, oby był ten podkład muzyczny

jak ogladam plyty ze slubow to zazwyczaj polowe osob z zyczen wycinaja, przyspieszaja tempo, puszczaja jakas muzyke. A jesli nawet by byly pokazane zyczenia to przeciez mowilas do do nich, a nie do mikrofonu pewnie kamera tak wyraźnie nie ściągnęła:) a zyczenia sa spoko. Ja sie nigdy nie wysilam mowie banalne wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i wsio. Zawsze staram sie bym oryginalniejsza, ale jak przychodzi co do czego to nic nie mowie specjalnego.

Gość zawieszka
podejrzewam ,zę może byćn awet tak ,ze zostaniesz " wycięta " :) , bo przecież nikt ie zgrywa na płytę życzeń wszystkich gości , bo tylko to mogloby trwać godzinę :) a co do życzeń - co dziwnego jest w tym ,ze w kośćiele w dniu ślubu wspominasz Boga ? Twoje życzenia powiązane z Bogiem były bardzo na temat :)

Gość Nana2008
I po co komu kamera na weselu tylko ludzie sie stresuja u mnie nie bylo mielismy wesele 2tyg temu a ludzie tak swietnie sie bawili ze kazdy to wspomina i mówią jedno głośnie ze jeśli by byla kamera to by tak sie nie bawili bo później by to zle wyglądało a tak pełen luzik a impreza byla extra i zasługa tez orkiestrze ze tak sie bawili wszyscy bo bYL FANTASTYCZNY Grał cudownie

U nas podczas zyczen na plycie puszczona jest muzyka nie slychac co kto mowi i sa skrocone no bo jakby mialy trwac na plycie ok 20 minut jak w kosciele no w koncu 150 osob to bym zglupiala i powiem ci jedno jedyne zyczenia jakie pamietam to od mojej mamy i taty :)...po parunastu osobach sie nie pamieta nic :) a wszystko zazwyczaj jest to samo..:)

Nana no u nas pomimo kamery tez kazdy byl na luzie i jakos nikt na nia uwagi nie zwracal:) no ale moja rodzina nie musi udawac dobrej zabawy ani kultury...oni po prostu bawia sie na calego ale z kultura bez sprosnych udziwnien bijatyk i co sobie jeszcze wymyslisz

nie zgadzam się, że kamera odbiera luz na weselu, jeśli goście są normalni i lubia się bawić to obojętnie czy kamera jest czy nie ma to i tak będą się bawić, a jeśli nie bawią się przy kamerze to większej różnicy bez niej by nie było to nie chodzi o kamerę tylko o 1. gości, 2. zespołu, 3. sali, 4. jedzenia, 5. alkoholu, jest kilka czynników, które wpływają na zabawę ale jak goście drętwi to cuda wianki nie pomogą

Gość piknieee
przecież życzeń prawie w ogóle nie słychać na weselu :D nie wiem czym się przejmujesz ładne życzenia :)