Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e tttaaammmmmmm

Kto pogada>przy piwku;)

Polecane posty

Gość e tttaaammmmmmm

:)właśnie sobie otworzyłam,takie zimne mniam:)

ja zrobviłem 52km na rowerze więc musze uzupełnić płyny bo spociłem się jak świnia :) niestety już mi się kończy i właśnie pluję sobie w brodę że nie kupiłem jednego więcej bo nie chce mi się iśc do sklepu teraz :(

Gość PerłaCHmielowa rulezz
Pozdrawiam!!! Ja tez otworzylem 4 perelke i mam jeszcze 16 dzisiaj do wypicia :) i 0.5l nemiroffa

Małgorzato :) Ciekawe pytanie. Trudne do zweryfikowania i postawienia jednego wniosku, ponieważ każdy człowiek jest śmiertelny. Śmierć dotyka nas nietylko w bezpośredni sposób, ale i pośredni chociażby przez smierć bliskiej osoby. Ale śmierć jest płaska i na swój sposób nudna. Zycie ma wiele barw i odcieni :)

Kinky jest poetą, tak jak jego tato :P wydał dwa tomiki :) Małgorzato :) Czym by była śmierć bez życia ? Ona bez niego nie moze egzystować. Każdy byt jest śmiertelny nawet wszechświat.

Szczęście jest złudzeniem, zawsze będzie nam czegoś brakowało... pomijając fakt że każdy ma inny obraz szczęscia. Tylko wyparcie sie wszelkich pragnien sprawi że odnajdziemy prawdziwe szczęscie :)

Jestem pewny w twierdzeniu że wyparcie wszelkich pragnien sprawi ze będziemy szczęśliwi. Uważam że człowiek zawsze bedzie w jakiejś dziedzinie niespełniony, wiec nieszcześliwy w pełni. Parasdoks życia, kiedy zaczynamy powoli rozumieć wszystko, co jest najważniejsze, przychodzi nam odejść na wieki :O

Gość lagn@
No teraz to nie wiem czy wypada , ale czy mozna sie podłączyć do tego piwka?