Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 22, 2011 ja idę z moim na piwo wszystkim ojcom :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tolerancyjna bardzo ale.. Napisano Czerwiec 22, 2011 wysłać mu smsa? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luxi Napisano Czerwiec 22, 2011 ja dziś kupiłam jakieś śmieszne kieliszki do wódki, popielniczkę z kamasutrą i zapalniczkę z jakimś śmiesznym napisem.i to by było na tyle.;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swinka_peppa Napisano Czerwiec 22, 2011 mojego nie widzialam 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 ja nic raczej nie planuje, zadzwonie do niego, a drobny upominek z tej okazji dalam mu kilka dni wczesniej Lusesita > rozumiem, ze dobrze z ojcem zyjesz? z mamą podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 22, 2011 tak, dobrze żyję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskawkowalala Napisano Czerwiec 22, 2011 zapalę znicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykre to.... Napisano Czerwiec 22, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 22, 2011 smutne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Idealistkaa 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 wjade mu na chate i rozpierdole telewizor. Dobry pomysł ;) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 22, 2011 a ja u mojego dzisiaj bylam:)zapalilam znicz postawilam zywe kwiaty jutro tez pojde ale piwa razem juz nie wypijemy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyukmija Napisano Czerwiec 22, 2011 pOJADĘ do mojego z wódeczką dobrą i wypijemy piwko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diadro Napisano Czerwiec 22, 2011 Wysle tylko smsa.moj ojciec ma mnie gdzies:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozalia19 Napisano Czerwiec 22, 2011 zaproponowałam ojcu wypad na procesję , na nic innego mnie nie stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość n vjh Napisano Czerwiec 22, 2011 zadzwonię a piwa się napijemy jak do mnie przyjedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość n vjh Napisano Czerwiec 22, 2011 offerma kto ci się da zapłodnic jak na dzieńdobry obrzucisz ją inwektywami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaktotak* Napisano Czerwiec 22, 2011 Już czwarty raz zapalę znicza i postawię bukiet białych róż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też zapale znicza Napisano Czerwiec 22, 2011 i pomodle sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 22, 2011 smutne:( ja pierwszy rok niedlugo okragla rocznica:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Czerwiec 22, 2011 " Brzydula30 a ja u mojego dzisiaj bylam zapalilam znicz postawilam zywe kwiaty jutro tez pojde ale piwa razem juz nie wypijemy" A co mu się stało:O?Chyba nic wcześniej o tym nie pisałaś:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prowooo kobieta Napisano Czerwiec 22, 2011 bazienka, z całym szacunkiem, ale nie zdziwiłabym się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 22, 2011 max bo na razie nie potrafilam o tym mowic:( zachlysnal sie woda i 30min lezal pod zanim ktos zauwazyl:( Byl w spiaccze dobe ale nie odzyskal przytomnosci zmarl zanim dojechalammialam daleko a teraz jest tak blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadnego Dnia Ojca Napisano Czerwiec 22, 2011 wyprowadził się z domu ma cizię i niech spieprza nie mam ojca tylko zdrajcę-nie zasługuje na pamięć żadnych serdecznych gestów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 22, 2011 zadnego Dnia Ojca -pewnie inaczej pomyslisz jak ojca zabraknie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prowooo kobieta Napisano Czerwiec 22, 2011 Brzydula, współczuje i ściskam mocno. Jak to się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasputia22 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Ja pójde na cmentarz... prawie pół roku go nie ma;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Czerwiec 22, 2011 "Brzydula30 max bo na razie nie potrafilam o tym mowic zachlysnal sie woda i 30min lezal pod zanim ktos zauwazyl Byl w spiaccze dobe ale nie odzyskal przytomnosci zmarl zanim dojechalammialam daleko a teraz jest tak blisko" A to jakiś nieszczęśliwy wypadek:O.A czy jesteś już 100% sierotą:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 22, 2011 stalo sie tak po prostu-poszedl sie kapac w upalna lipcowa sobote w jeziorze-mieszkal na Mazurach,pyl swietnym plywakiem nigdy sobie nie wybacze,ze tyle lat go nie widzialm ale zawsze myslalam,ze mam czas:( nie zdazylam od roku widzimy sie prawie codziennie-nigdy tak blisko nie bylismy bazienka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prowooo kobieta Napisano Czerwiec 22, 2011 bazienka, to przykre, co napisałaś, tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 22, 2011 max-jestem pol sierota,jedynaczka mam mame i ojczyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach