Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

jutro Dzień Ojca! co planujecie?

Polecane posty

Gość prowooo kobieta
Brzydulko, daj spokoj, tak musiało być i nikt tego nie mógł przewidzeć. Trzeba żyć swoim życiem.

Gość prowooo kobieta
Jestem z toksycznej rodziny, wybaczcie:(

prowooo kobieta -tak ja to wiem:)mam swoje zycie i nim zyje ale gdybym mogla cofnac czas tylko o rok... juz nigdy nie bedzie jak dawniej chociaz wiem,ze tak daleko mieszkalismy od siebie a teraz jestemy tak blisko mialam taki okres,ze najchetniej polozylabym sie obok:(

Gość prowooo kobieta
bazienka, przepraszam. Ja jestem tą pierwszą i pewnie ostatnią. Taki typ faceta. Nie obrażaj się, pewnie snujesz domysły i motasz się w domysłach, wiesz, tak też bywa.

Gość prowooo kobieta
bazienka- mojego ojca jest mi zwyczajnie hm żal? Chyba tak, jest alkoholikiem i przegrał życie. Co do faceta- masz na tyle siły, żeby to przetrwało?

Gość mały odkrywca
Jeszcze rok temu wyslałam mu esa a na urodziny dostał koszulkę z napisem super tata. Teraz co złego to oczywiście ja, ważniejsza dla niego jest jego kobieta z którą puścił swoją rodzinę kantem. Kiedyś strasznie przeżywałam każdy kontakt z nim, bylam przerażona kiedy okazało się że moze umrzeć. Niestety pokazał że dla niego dzieci nic nie znaczą a już na pewno nic dobrego. Przykre ale nie potrafię zrozumieć jak można tak traktować swoje dziecko.

Gość ccccccccccccc
A ja mojemu upiekłam ciasto - biszkopt z kremem, truskawkami i galaretką. I sobie razem zjemy do kawki :)

Gość spoko loko
Moj popelnil samobojstwo, gdy mialam rok-nie mam mu za co dziekowac, chyba ze za spiepszone zyciw mojej mamy, i poczucie dorastania jako ta gorsza.